Betingelser

Priser
Alle priser er normalt oppgitt i norske kroner inkl. moms, hvis ikke annet er oppgitt. Porto kommer i tilegg til prisen.
Les mer om frakt i vår "Frakt & Retur" seksjon.

Leveringstid
Alle varer leveres samme dag dersom de er bestilt før kl. 11:00, eller påfølgende dag. I tillegg kommer sendingstid (normalt 1-4 dager innen Norge).

Uavhentede leveranser
Ved uavhentede leveranser/pakker vil kjøperen ilegges et gebyr på 300,- i tilegg til fraktkostnader til og fra kunden.

Dokumentasjon ved forsendelse
Alle forsendelser til oss vedrørende returer, garantireklamasjoner og lignende må være registrert som retur før innsending.
Retur kan meldes ved å følge denne linken. Når retur er opprettet kan kunde sende retur til oss som normalt.
Forsendelsen til oss skal skje kostnadsfritt for oss. Pakker som er sendt i oppkrav eller "mottaker betaler, frakt" vil ikke bli hentet ut. Vi betaler porto til kjøperen - kunden betaler porto til oss. Unntaket er ved garantireparasjon samt godkjent reklamasjon. Her dekker vi frakt begge veier.

Brudd på salgsbetingelser
Avtale om et salg anses som brutt dersom kjøper velger å ikke holde seg til de salgbetingelsene som det ble avtalt ved inngåelse av ordren. Dette bruddet fritar også oss til å ikke nødvendigvis følge standard salgsbetingelser. Utgifter som påløper oss på grunn av brudd på salgsbetingelsene skal betales.

Betaling
Ved betaling med kredittkort belastes ingen fakturagebyr. Transaksjonen/betalingen skjer via Paypal, en 100% sikker betalingsterminal Vi mottar eller lagrer INGEN informasjon om kortet. PayPal bruker det seneste og beste av sikkerhetssystemer.