Herrenfahrt Car Care Polishing Cloth

Herrenfahrt Car Care Polishing Cloth
Herrenfahrt Car Care Polishing Cloth
199 KR
Pris:159 KR

Ekskl. mva: 127 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR15
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

Herrenfahrt Polishing Cloth er en meget eksklusiv, skånsom og effektiv mikrofiberklut i det øverste sjiktet. Med hele 600g/m2 er dette en skikkelig tungvekter i sin klasse!
Herrenfahrt Polishing Cloth kan brukes ved både polering og voksing, dens lange og tykke fibre sikrer en maksimal oppsamling samt støvfri avtørking.

Spesifikasjoner: 40cm x 40cm. Bruksanvisning: Kan vaskes på opptil 60 grader med egnet vaskemiddel, uten bruk av tøymykner.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: