Chemical Guys Microfiber Wash 3.7L

Chemical Guys Microfiber Wash 3.7L
Chemical Guys Microfiber Wash 3.7L
549 KR
Pris:439 KR

Ekskl. mva: 351 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CWS_201
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsFare: Gir alvorlige etseskader på hud og øyne.

Ved hudkontakt: Tilsølte klær må fjernes straks. Vask med mye såpe og vann.
Ved øyekontakt: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. Søk legehjelp

Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Tar du vare på dine mikrofiberkluter på riktig måte?
Chemical Guys Microfiber Wash er utviklet spesielt med tanke på å gi dine mikrofiberprodukter et langt liv. Dette være seg kluter, håndkle, pads eller andre tekstiler som er produsert av mikrofiber.

Mens andre rengjøringsmidler for tekstiler som regel gjør det nødvendig med tøymykner etter vask, er ikke dette noe du kan eller skal bruke til mikrofiber. Tøymykner vil «tette» de millioner av fiber for eksempel et tørkehåndkle består av og dette vil da miste sin unike sugeevne.

Chemical Guys Microfiber Wash er laget helt spesielt for at mikrofiberkluter ikke skal miste sin mykhet samtidig som det effektivt skal løse opp poleringsmidler, voks, oljer og annen skitt som setter seg i fibrene. Mens tradisjonelle konsentrerte vaskemidler kan være vanskelig å skylle helt ut av kluter, håndkle etc, gjør den sitrusbaserte formelen til Chemical Guys Microfiber Wash at den enkelt lar seg skylle ut. Selv om Chemical Guys Microfiber Wash er tyntflytende er den meget konsentrert, en flaske på 475 ml gir inntil 16 fulle maskinvask og en gallon (3,7L) inntil 128!

Bruksanvisning: Start med å sortere klutene etter bruksområde og hvor skitne de er. For eksempel, kluter som brukes til felger, dekk, motor etc. bør aldri vaskes sammen med kluter for lakk. Skal du vaske flere runder så start med de reneste først. Vi anbefaler å vaske på mellom 60 og 90 grader. Varmt vann åpner fibrene og skitt slipper dermed lettere taket. Bruk aldri tøymykner da dette tetter fibrene og ødelegger oppsugingsevnen.
Mikrofiberkluter kan tørkes i tørketrommel, men da på lav varme. Høy varme under tørking kan «smelte» fibrene og gjøre de harde. Bruk 30ml Microfiber Wash til lett vask, for eksempel vokskluter, 60ml til vanlige poleringskluter og 90ml for skitne kluter.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: