Chemical Guys felg og dekk pakke

Chemical Guys felg og dekk pakke
Pris:999 KR

Ekskl. mva: 799 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CGTAT
Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Dette er den ultimate pakken for deg som ønsker å holde felgene rene og beskyttet, omringet av et knall sort dekk! 
I denne pakken får du med alt du trenger fra vask til påføring av en slitesterk felgvoks, som vil gi en utrolig fin glans.

Chemical Guys Diablo GelDiablo Gel Wheel and Rim cleaner er som navnet tilsier en gel-basert og sterk felgrens for lett til middels forurensede felger.
Vi liker den godt bla fordi den ikke er så aggressiv på felgforseglinger og vokser. Bland den ut til ønsket styrke, vi anbefaler 2-3:1 og spray på, la Diablo virke og løse opp skitt, spyl godt. 

Chemical Guys Wheel Guard
Wheel Guard er perfekt for å beskytte felgene dine, både på vinter og sommer. 
Den er ekstremt enkel å påføre og det trengs ikke mye produkt pr felg. Den både renser og beskytter felgene, gir en utrolig fin glans. 

Chemical Guys Tire and Trim Gel: Så mange produkter lover å fornye utseendet på plast, dekk og gummi med minimal innsats.
Chemical Guys - Tire and Trim Gel leverer det løftet. bruk en påførings pad og du vil gjenopprette utseendet på falmede dekk, gummilister, støtfangere, det meste av plast og gummi blir som nytt, den varer i flere uker, ikke dager som andre liknende produkter.
Den gir ingen skjolder, den drypper ikke å den frastøter vann og vaskemidler og bidrar til å holde dekkvegger hydrert og smidig samt å se splitter nye ut.


Bruksanvisning: Diablo Gel påføres på kald felg, bland den ut 1:3 før påføring. Spray på og la virke i 5-6 minutter før man spyler av. Om felgen er veldig skitten, gå over med felgbørste. 
Chemical Guys Wheel Guard påføres med en påføringspute, tynt lag over hele felgen, vent 15 minutter og tørk av med microfiberklut.
Chemical Guys Tire and Trim gel påføres med medfølgende dekkpåføringspute og la tørke i 15 minutter, kan tørke over med microfiber etter 15 minutter. 


Spesifikasjoner: 475ml flasker

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: