Herrenfahrt Starter Collection

Herrenfahrt Starter Collection
Herrenfahrt Starter Collection
3.499 KR
Pris:2.799 KR

Ekskl. mva: 2.239 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR05
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

Den perfekte inntreden til det eksklusive univers av Gentlemens Car Care! Hovedtekst: Herrenfahrt Starter Collection utstyrer deg med alt du vil trenge for en grundig forbehandling, polering og voksbehandling av din øyesten.
Paint Rubber brukt i samarbeid med Herrenfahrt Cleansing Extract vil fjerne alle urenheter og forurensinger som ikke lar seg fjerne ved vask.
Herrenfahrt Polish vil rense lakken, gi den nytt liv og forberede den på den eksklusive voksbehandlingen i regi av Herrenfahrt Premium Carnauba Wax.

Spesifikasjoner: Gaveeske. 160 gram Herrenfahrt Premium Carnauba Wax, 100 gram Herrenfahrt Paint Rubber,
250 ml Herrenfahrt Cleansing Extract, 250 ml Herrenfahrt Polish, Polishing Cloth, Washing Cloth, Wax Application Foam,
Polishing Foam, Doseringsskje for voks, Oppbevaringspose, Notisblokk.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: