Herrenfahrt Trial Box

Herrenfahrt Trial Box
Herrenfahrt Trial Box
Pris:1.299 KR

Ekskl. mva: 1.039 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR06
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

La deg bli overbevist, bli en del av en levende tradisjon!
Herrenfahrt Trial Box gir deg muligheten til å bli litt bedre kjent med produktene våre før du bestemmer deg for å investere.
Denne pakken inneholder det du trenger for en god voksbehandling og på grunn av den flotte innpakningen er dette også den perfekte gaven for en ekte gentleman!
Midtpunktet i pakken er selvfølgelig en mindre versjon av Herrenfahrt Premium Carnauba Wax.

Spesifikasjoner: Gaveeske. 25 gram Herrenfahrt Premium Carnauba Wax, 300 ml Herrenfahrt Spray Shine, Herrenfahrt Polishing Cloth, Herrenfahrt Wax Application Foam, Doseringsskje for voks. 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: