Herrenfahrt On The Go Set

Herrenfahrt On The Go Set
Herrenfahrt On The Go Set
899 KR
Pris:719 KR

Ekskl. mva: 575 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR07
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?


For gentlemens på roadtrip!

Herrenfahrt On the Go er den perfekte følgesvenn for en gentleman ute på roadtrip.
Spray Wax kombinert med det medfølgende mikrofiberhåndkledet tilbyr kompromissløst vedlikehold for den kresne og med en to-i-èn effekt, kan du være sikker på at lakken er både renset og beskyttet hele veien hjem!

Spesifikasjoner: 300 ml Spray Wax, Washing Cloth, Polishing Cloth

Bruksanvisning: Brukes helst på rene overflater eller ved lett skitt/støvfjerning. Spray området som skal renses/behandles, spre Spray Wax med fuktet (ikke våt) Washing Cloth. Buff av med Polishing Cloth.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: