Herrenfahrt Prewax Kit

Herrenfahrt Prewax Kit
Pris:1.299 KR

Ekskl. mva: 1.039 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR07
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

For det perfekte voksgrunnlaget!
Herrenfahrt PreWax Set inneholder produkter som sikrer deg et plettfritt grunnlag, klart for voksing. Alt godt grunnarbeid starter med gode hjelpemidler.
I dette settet får du Herrenfahrt Washing Concentrate for en grundig og god håndvask, Paint Rubber og Cleansing Extract for det perfekte voksgrunnlaget.

Spesifikasjoner: 250 ml Washing Concentrate, 100 gram Paint Rubber, 250 ml Cleansing Extract Washing Cloth.

Bruksanvisning: Herrenfahrt anbefaler to-bøtte-metoden for den mest skånsomme vasken. Én bøtte med såpeblanding, én bøtte med rent vann.
Skyll Washing Cloth ofte i rent vann for å fjerne skitt og forurensinger. Etter håndvask, fjern urenheter med Paint Rubber og Cleansing Extract.
Spray Cleansing Extract på området og på Paint Rubber, bruk lett press og rette bevegelser.
Brett inn Paint Rubber når denne begynner å bli skitten. Tørk av overflate med en tørr Washing Cloth.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: