Herrenfahrt Washing Concentrate

Herrenfahrt Washing Concentrate
Herrenfahrt Washing Concentrate
Pris:299 KR

Ekskl. mva: 239 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR18
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsAdvarsel: Gir alvorlig øyeirritasjon.

Ved øyekontakt: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen.
Ved vedvarende øyeirritasjon: Søk legehjelp.
Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden.
Vask hender grundig etter bruk.
Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

Grundig håndvask er første steg mot riktig behandling og vedlikehold. Herrenfahrt Washing Concentrate er skånsom mot alle overflater, har en «bløtgjørende» effekt og er perfekt for alle typer klassiske kjøretøy.
Formuleringen gjør den trygg å bruke på voksede overflater.

Spesifikasjoner: Flaske, 250ml.

Bruksanvisning: Spyl først kjøretøyet for å løsne skitt og forurensinger som kan skade lakken ved håndvask. Bland 25ml Washing Concetrate pr 10L i en bøtte.
Vask kjøretøyet ovenfra og ned med Herrenfahrt Washing Cloth. Skyll kluten regelmessig i en bøtte med rent vann for å rense ut skitt. Tørk kjøretøy med en ren, tørr Herrenfahrt Washing Cloth.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: