Herrenfahrt Leather Care Collection Collectors Edition

Herrenfahrt Leather Care Collection Collectors Edition
Herrenfahrt Leather Care Collection Collectors Edition Herrenfahrt Leather Care Collection Collectors Edition Herrenfahrt Leather Care Collection Collectors Edition
Pris:3.199 KR

Ekskl. mva: 2.559 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HFLC
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Vedlikehold av eksklusivt og dyrt skinninteriør er ikke bare nødvendig for å opprettholde verdi, utseende og funksjon, det kan også være en glede i seg selv å se det flotte resultatet en kan få med egen innsats.

Herrenfahrts skinnpleieprodukter har vært under utvikling i lengre tid og i samarbeide med noen av de beste produsentene innen lær og skinn. Når de nå slipper sine produkter på markedet er det med stolthet og trygghet om at de lever opp til og faktisk overgår forventningene.

Herrenfahrt har i samarbeid med tyske Reutter laget et meget eksklusivt skinnpleiesett. Dette svært begrensede førsteopplaget (kun 60 stk. på verdensbasis) inneholder alt du trenger for å gi din klassiker eller nye øyesten akkurat den behandlingen den fortjener.
Skinnmappen er laget etter god gammel tysk håndtverkskunst fra det fineste lærmateriale av Reutter.

Dette er det samme Reutter som på 1920 tallet produserte limousiner og senere (1950-60 tallet) produserte det håndlagde chassiset til legendariske Porsche 356. Reutter ble senere kjøpt opp av Porsche, men fortsatte å produsere eksklusive sportsstoler, bedre kjent under navnet Recaro. (REutter CAROsserien)

Ønsker du å komplementere din klassikers skinninteriør med en ”verktøymappe” av absolutt høyeste kvalitet er dette noe du bør vurdere.

Herrenfahrt Skinnpleiesett Collectors Edition kommer med følgende produkter:
- 1x Herrenfahrt Leather Deep Cleansing Tonic 150ml
- 1x Herrenfahrt Revitalizing Leather Cream 150ml
- 1x Herrenfahrt Leather Conditioner 150ml
- 1x Herrenfahrt Leather Colour Transfer Sealant 150ml
- 1x Rensepad
- 3x Påføringspad
- 1x Mikrofiberklut
- 1x Reutter håndlaget skinnmappe

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: