Chemical Guys Leather Lover Pakke 475ml

Chemical Guys Leather Lover Pakke 475ml
Pris:1.599 KR

Ekskl. mva: 1.279 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CGLP
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Skinninteriør er på samme måte som huden din avhengig av en god rens innimellom.
Skinn og hudinteriør som ikke blir renset og behandlet på en ordentlig måte, vil raskt miste både spenst, utseende og tiltrekning, akkurat som ansiktet ditt om du ikke tar vare på det.
Ikke minst vil neglisjering av skinn og lær trekke ned verdien på en bil ganske så vesentlig. Ved å jevnlig (minst 1-2 ganger i året) rense og behandle skinnet kan du unngå dette, ikke krever det mye jobb og resultatet er nesten ubetalelig!


I dette komplette settet får du alle disse produktene:
Chemical Guys Leather Cleaner er en PH-nøytral og luktfri skinnrens. Denne effektive rensen vil trekke opp skitt og forurensinger fra dypt i skinnet. Enkel i bruk og tynnbar ved bruk på særlig sart skinn. (Blandingsforhold 3:1)
Chemical Guys Leather Conditioner er en skinnkrem som bevarer skinnets naturlige mykhet, den trekker godt inn i skinn og lær, har en nøytral, god skinnduft og tilfører fuktighet helt fra bunnen av.
Chemical Guys Leather Serum er en av de første virkelig gode forseglere beregnet for skinn og lær. Denne brukes etter Chemical Guys Leather Conditioner og gir en langvarig og flott beskyttelse mot skitt, støv, søl og andre forurensinger. Med Leather Serum beskyttes det nybehandlede skinnet ytterligere samt holder det fint i flere måneder.
Chemical Guys Sprayable Leather er både mild rens og skinnpleie i ett! Med den unike formuleringen vil Sprayable Leather blåse nytt liv i neglisjert og ubehandlet skinninteriør i løpet av få minutter. Du kan gjerne kalle Sprayable Leather for en quickdetailer for skinn! Uansett om du velger å bruke denne nye, meget effektive sprayen bare innimellom rens og behandling, eller som en enkeltstående behandling, vil du bli meget positivt overasket over den flotte finishen.
Chemical Guys Leather Scent er en Premium luktfrisker og antibakteriell spray som ikke bare gjenoppliver den gode, ekte lukten av lær, men som også fjerner sjenerende og uønsket lukt. Den dype, maskuline lærlukten gir deg umiddelbart assosiasjoner til da skinninteriøret var nytt, og drar i tillegg helhetsinntrykket av bilen opp flere hakk!
2 stk Chemical Guys Premium Mikrofiberkluter.
2 stk Chemical Guys Mikrofiber Applikator.
Scandicshine Eksklusiv Skinnbørste.


Spesifikasjoner: 5 x Chemical Guys 475ml flaske, 2 Chemical Guys Mikrofiberkluter, 2 Chemical Guys Mikrofiber Applikator, Scandicshine Eksklusiv Skinnbørste. 

Her kan du lese mer om de forskjellige produktene:
Chemical Guys Leather Cleaner
Chemical Guys Leather Conditioner
Chemical Guys Leather Serum
Chemical Guys Sprayable Leather 
Chemical Guys Leather Scent
 


 

Guide Til Skinnbehandling

on 24 Feb 2015
Her tar vi en nærmere kikk på behandling av skinnseter, det brukes produkter fra Chemical Guys. Det er meget viktig å bruke produkter laget for skinn, så man ikke skader skinnet.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: