Krauss S75 mini 500w

Krauss S75 mini 500w
Pris:2.499 KR

Ekskl. mva: 1.999 KR
Produsent: Krauss
Produktkode: K500S
Tilgjengelighet: På lager om 7-14 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Fin, enkel og lettbrukt poleringsmaskin for både nybegynnere og erfarne.

Krauss No Swirls! er blant våre mest solgte oscillerende poleringsmaskiner. Dette er faktisk ikke helt uten grunn.. Krauss har i mange år utviklet og produsert rimelige, men særdeles gode og driftssikre maskiner for polering.
Krauss S75 Mini er en maskin for deg som ønsker en liten, lett og praktisk poleringsmaskin for små, trange utilgjengelige områder. Med 12mm utkast har du en maskin som kan korrigere relativt grovt selv på trange områder. 
Vi har prøvd, brukt og demonstrert maskinene fra Krauss i en årrekke og blir ikke mindre imponert over resultatet disse maskinene gir.
Om du er ute etter en enkel, god og ikke minst rimelig maskin for polering av bil, båt MC, ATV ell. er vi absolutt ikke redd for å anbefale maskiner fra Krauss.

Det mange er redd for når de skal starte med maskinpolering er sjansen for å brenne/ødelegge lakken eller å få kraftige kjørespor og hologrammer.
Dette er i praksis så å si umulig med en maskin som denne. Den oscillerende bevegelsen utvikler på langt nær samme varme som en vanlig roterende maskin vil gjøre, samt eliminerer sjansen for kjørespor.
Krauss No Swirls! har både roterende og oscillerende bevegelse, men jo mer press du legger på, jo mindre vil den rotere og sjansen for å ødelegge lakk er tilnærmet null!

Det som er viktig er å ha et jevnt og stabilt press, slik at du hele tiden har begge bevegelsene og dermed høyest mulig effekt av «slipeprosessen».
Rubbing og polering er jo i bunn og grunn ikke noe annet enn utrolig fin sliping av klarlakk for å fjerne riper. Med en Krauss No Swirls! for hånden er det ingen grunn til bekymring, bare grunn for glede over et perfekt resultat!

Spesifikasjoner:

Motor: 500W
RPM: 2500 – 5500
Vekt: 2 KG
Kabel: 5m
Sideveis bevegelse: 12mm
Bakplate: 75mm

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: