Krauss 500w ocillerende maskin

Krauss 500w ocillerende maskin
Pris:1.599 KR

Ekskl. mva: 1.279 KR
Produsent: Krauss
Produktkode: DB-5200S
Tilgjengelighet: På lager om 7-14 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Fin, enkel og lettbrukt poleringsmaskin for både nybegynnere og erfarne.

Krauss No Swirls! 500W er en av våre mest solgte oscillerende poleringsmaskiner. Dette er faktisk ikke helt uten grunn. Krauss har i mange år utviklet og produsert rimelige, men særdeles gode og driftssikre maskiner for polering.
Selv om noen vil si at Krauss 500W er en typisk «nybegynnermaskin», skal man ikke kimse av resultatene du kan oppnå med denne!
Vi har prøvd, brukt og demonstrert disse maskinene i en årrekke og blir ikke mindre imponert over resultatet disse maskinene gir.
Om du er ute etter en enkel, god og ikke minst rimelig maskin for polering av bil, båt MC, ATV ell. er vi absolutt ikke redd for å anbefale maskiner fra Krauss.

Det mange er redd for når de skal starte med maskinpolering er sjansen for å brenne/ødelegge lakken eller få kraftige kjørespor og hologrammer.
Dette er i praksis så å si umulig med en maskin som denne. Den oscillerende bevegelsen utvikler på langt nær samme varme som en vanlig roterende maskin vil gjøre, samt eliminerer sjansen for kjørespor.
Krauss No Swirls! har både roterende og oscillerende bevegelse, men jo mer press du legger på, jo mindre vil den rotere og sjansen for å ødelegge lakk er tilnærmet null!
Det som er viktig er å ha et jevnt og stabilt press, slik at du hele tiden har begge bevegelsene og dermed høyest mulig effekt av «slipeprosessen».
Rubbing og polering er jo i bunn og grunn ikke noe annet enn utrolig fin sliping av klarlakk for å fjerne riper. Med en Krauss No Swirls! for hånden er det ingen grunn til bekymring, bare grunn for glede over et perfekt resultat!
Leveres med praktisk bag.

Spesifikasjoner:

Motor: 500W
RPM: 2500 – 6500
Vekt: 2,3 KG
Kabel: 4m
Sideveis bevegelse: 8mm
Bakplate: 125mm

Scholl Concepts S20 Black Signature Series

on 20 Jun 2017
Se hvor enkelt du oppnår en ripefri bil, med kun 1 produkt! Scholl Concepts S20 Black Signature Series er så enkelt at selv en nybegynner kan oppnå gode resultater. Brukes med en Ocillerende eller roterende maskin og Poleringsputer fra Scholl Concepts. Se under for tips om produkter. Husk at du må beskytte lakken etter bruk av S20 Black, se HER for video:
Vis mer

Dual action (DA)

on 23 Mar 2015
Den perfekte filmen for deg som aldri har polert med maskin, men har lyst til å starte. Det er langt ifra så vanskelig som man kan tro.
Vis mer

Poleringsmaskiner

on 02 Nov 2014
Vi gir deg utfyllende info på vårt utvalg av poleringsmaskiner, alt fra forbruker varianter til proffmaskiner.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: