Chemical Guys TORQ X Orbital Polisher Kit

Chemical Guys TORQ X Orbital Polisher Kit
Chemical Guys TORQ X Orbital Polisher Kit Chemical Guys TORQ X Orbital Polisher Kit
Pris:2.999 KR

Ekskl. mva: 2.399 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: BUF503S
Tilgjengelighet: Ubekreftet leveringstid
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Den helt nyutviklede TorqX poleringsmaskin fra Torq Tools Company er blant de beste «nybegynnermaskiner» vi har prøvd!

Ikke bare har den et flott design, god ergonomisk utførelse og lav vekt, den har også en meget sterk og velbalansert motor (680W).
Dette er maskinen som kan utføre alle typer jobber, fra enkle 1 stegs poleringer samt påføringer av voks, forsegling og glaze til de mer tidkrevende, harde og tunge lakk-korrigeringene.
Da TorqX poleringsmaskin skulle utformes og designes var det med brukervennlighet og holdbarhet i fokus, senket girhus for maksimalt grep og kontroll, enkel betjening av hastighet og raskt skifte av bakplater er bare noen av fordelene TorqX poleringsmaskin har sammenlignet med noen av konkurrentene.Effektiv lufting og jevnere skifte mellom hastigheter gjør at TorqX poleringsmaskin holder en lavere temperatur og man unngår også unødig slitasje på motor og drivverk.
TorqX tillater bruk av alle typer Torq DA bakplater, du kan med andre ord enkelt skifte mellom 3», 5» eller 6» bakplate alt etter hva og hvor du skal polere.

Med TorqX poleringsmaskin kan du raskt og enkelt tilpasse deg alle typer jobber, store og små, spesielle og enkle.
Du kan polere store flater, kriker og kroker, MC og ATV, front- og baklykter, spot-korrigere og våtslipe samt påføre vokser, forseglinger og glazer.
TorqX poleringsmaskin er laget for muligheter, ikke begrensinger! Du kan faktisk til og med rense interiør!
Chemical Guys har designet egne børster som enkelt festes på bakplaten og dermed gir deg muligheten til å foreta en skikkelig dyprens av tepper, seter mm.
Den sterke motoren, det balanserte girhuset, den gode ergonomien og de endeløse bruksområdene gjør dette til en maskin vi ikke er redd for å anbefale verken til nybegynnere eller erfarne.
 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: