Krauss 900w PRO ocillerende maskin

Krauss 900w PRO ocillerende maskin
Pris:1.899 KR

Ekskl. mva: 1.519 KR
Produsent: Krauss
Produktkode: DB-5800S
Tilgjengelighet: På lager om 7-14 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Fin, enkel og lettbrukt poleringsmaskin for både nybegynnere og erfarne.

Krauss No Swirls! er blant våre mest solgte oscillerende poleringsmaskiner. Dette er faktisk ikke helt uten grunn.. Krauss har i mange år utviklet og produsert rimelige, men særdeles gode og driftssikre maskiner for polering.
Selv om noen vil si at Krauss 900W er en typisk «nybegynnermaskin», skal man ikke kimse av resultatene du kan oppnå med denne!
Vi har prøvd, brukt og demonstrert disse maskinene i en årrekke og blir ikke mindre imponert over resultatet disse maskinene gir.
Om du er ute etter en enkel, god og ikke minst rimelig maskin for polering av bil, båt MC, ATV ell. er vi absolutt ikke redd for å anbefale maskiner fra Krauss.

Det mange er redd for når de skal starte med maskinpolering er sjansen for å brenne/ødelegge lakken eller å få kraftige kjørespor og hologrammer.
Dette er i praksis så å si umulig med en maskin som denne. Den oscillerende bevegelsen utvikler på langt nær samme varme som en vanlig roterende maskin vil gjøre, samt eliminerer sjansen for kjørespor.
Krauss No Swirls! har både roterende og oscillerende bevegelse, men jo mer press du legger på, jo mindre vil den rotere og sjansen for å ødelegge lakk er tilnærmet null!

Det som er viktig er å ha et jevnt og stabilt press, slik at du hele tiden har begge bevegelsene og dermed høyest mulig effekt av «slipeprosessen».
Rubbing og polering er jo i bunn og grunn ikke noe annet enn utrolig fin sliping av klarlakk for å fjerne riper.
Med en Krauss No Swirls! for hånden er det ingen grunn til bekymring, bare grunn for glede over et perfekt resultat!
Leveres med praktisk bag.

Forskjell Krauss 500W/900W: Krauss 900W leveres med en kraftigere motor og Cruise-Control. Dette gjør at maskinen selv regulerer hastighet utfra hvor mye press du legger på den.
Når du har bestemt deg for en hastighet på den trinnløse justeringen vil maskinen automatisk holde denne. Med hele 880 watts motor er dette den ultimate dual action poleringsmaskinen i denne prisklassen.
 

Spesifikasjoner:

Motor: 900W
RPM: 2500 – 6500
Vekt: 2,6 KG
Kabel: 4m
Sideveis bevegelse: 8mm
Bakplate: 125mm

Poleringsmaskiner

on 02 Nov 2014
Vi gir deg utfyllende info på vårt utvalg av poleringsmaskiner, alt fra forbruker varianter til proffmaskiner.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: