Krauss No Swirls Extreme 880W PRO S21

Krauss No Swirls Extreme 880W PRO S21
Pris:2.999 KR

Ekskl. mva: 2.399 KR
Produsent: Krauss
Produktkode: 008741255
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Fin, enkel og lettbrukt poleringsmaskin for både nybegynnere og erfarne.

Krauss No Swirls! er blant våre mest solgte oscillerende poleringsmaskiner. Dette er faktisk ikke helt uten grunn.. Krauss har i mange år utviklet og produsert rimelige, men særdeles gode og driftssikre maskiner for polering.
Krauss S21 er en maskin for deg som ønsker en mer ergonomisk utformet og bedre balansert poleringsmaskin. Med hele 21mm utslag kan du korrigere og polere store flater som for eksempel varebiler, lastebiler, båter mm.
Med Soft-Start, Cruise Control og 880W motor er du sikret en god, sterk og holdbar maskin i flere år fremover. Vi har prøvd, brukt og demonstrert maskinene fra Krauss i en årrekke og blir ikke mindre imponert over resultatet disse maskinene gir.
Om du er ute etter en enkel, god og ikke minst rimelig maskin for polering av bil, båt MC, ATV ell. er vi absolutt ikke redd for å anbefale maskiner fra Krauss.

Det mange er redd for når de skal starte med maskinpolering er sjansen for å brenne/ødelegge lakken eller å få kraftige kjørespor og hologrammer. Dette er i praksis så å si umulig med en maskin som denne.
Den oscillerende bevegelsen utvikler på langt nær samme varme som en vanlig roterende maskin vil gjøre, samt eliminerer sjansen for kjørespor.
Krauss No Swirls! har både roterende og oscillerende bevegelse, men jo mer press du legger på, jo mindre vil den rotere og sjansen for å ødelegge lakk er tilnærmet null!

Det som er viktig er å ha et jevnt og stabilt press, slik at du hele tiden har begge bevegelsene og dermed høyest mulig effekt av «slipeprosessen».
Rubbing og polering er jo i bunn og grunn ikke noe annet enn utrolig fin sliping av klarlakk for å fjerne riper.
Med en Krauss No Swirls! for hånden er det ingen grunn til bekymring, bare grunn for glede over et perfekt resultat!

Vi anbefaler Krauss No Swirls! S21 hovedsakelig til de som skal jobbe med store flater, større kjøretøy ol. For de som primært skal polere personbiler og kjøretøy i denne størrelsen anbefaler vi Krauss No Swirls! S8.

Spesifikasjoner:

Motor: 880W
RPM: 1800 – 4800
Vekt: 2,6 KG
Kabel: 4m
Sideveis bevegelse: 8mm
Bakplate: 150mm

Poleringsmaskiner

on 02 Nov 2014
Vi gir deg utfyllende info på vårt utvalg av poleringsmaskiner, alt fra forbruker varianter til proffmaskiner.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: