Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant 475ml

Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant 475ml
Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant 475ml Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant 475ml Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant 475ml
Pris:399 KR

Ekskl. mva: 319 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: MBW10916
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsAdvarsel: Gir alvorlig øyeirritasjon.

VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Ved vedvarende øyeirritasjon: Søk legehjelp.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster.
I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater!
Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere!

 

Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant er en fantastisk ènstegs lakkrens/polish OG Sealer for båt og marine kjøretøy.
Slipepartiklene brukt i denne starter relativt grovt for å fjerne riper og defekter og avslutter meget fint for en gnistrende blank overflate, ferdig beskyttet mot ytre forurensinger, vannmerker etc.
Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv.
På grunn av den spesielle formuleringen beregnet for gelcoat, plast og glassfiber, kan Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant brukes på alle typer kjøretøy, tilhengere og annet som er laget av glassfiber, gelcoat og plast.
For eksempel snøscootere, ATV, tilhengere med kapell, vannscootere mm.

Spesifikasjoner: 475ml flaske.

Bruksanvisning: Vask og tørk kjøretøyet, utstyret som skal behandles, gjerne med Chemical Guys Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax.
Fordel 4-6 «ertestore» dråper med CG Marine and Boat Polish and Sealant på valgt pad og spre produktet over et område på ca 60 X 60 cm med lav hastighet.
Jobb deretter med produktet på området til det blir transparent, tørk av med en god mikrofiberklut og kontroller resultat, gjenta prosess om nødvendig. Kan brukes både med DA poleringsmaskin og tradisjonell roterende maskin.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: