Chemical Guys Marine and Boat Heavy Duty Water Spot Remover 475ml

Chemical Guys Marine and Boat Heavy Duty Water Spot Remover 475ml
Chemical Guys Marine and Boat Heavy Duty Water Spot Remover 475ml Chemical Guys Marine and Boat Heavy Duty Water Spot Remover 475ml
279 KR
Pris:223 KR

Ekskl. mva: 178 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: MBW10316
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

 

Fare: Farlig ved svelging. Gir alvorlige etseskader på hud og øyne

VED SVELGING: IKKE fremkall brekning . Skyll munnen. Søk legehjelp. VED HUDKONTAKT: Vask med mye såpe og vann. VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Søk legehjelp.

Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm. Unngå innånding av damp/ aerosoler.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster.
I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater!
Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere!


Vannmerker oppstår når vann får tørke på en overflate, mineralene i vannet blir liggende igjen og kan over tid etse merker i lakk, gelcoat, glass, chrome og vinduer.
I enkelte tilfeller vil ikke en spray fjerne disse og du har kanskje ikke anledning til å polere områdene. Da er denne geleaktige Water Spot Remover fra Chemical Guys en glimrende valg!
Med en applikator eller mikrofiberklut gnir du enkelt og raskt vekk selv de vanskeligste flekkene, uansett om det er på glass, vinduer, chrome, gelcoat eller lakk.
Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv.

Spesifikasjoner: 475ml flaske.

Bruksanvisning: Rist flasken godt, påfør noen dråper på en egnet applikator eller en mikrofiberklut og skrubb lett på de aktuelle områdene. Tørk av med en mikrofiberklut og bruk gjerne en Chemical Guys Marine and Boat Hybrid Shine Quick Detailer for å lette avtørkingen samt gi beskyttelse og flott glans.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: