Chemical Guys Marine and Boat Vinyl and Rubber Protectant 475ml

Chemical Guys Marine and Boat Vinyl and Rubber Protectant 475ml
Chemical Guys Marine and Boat Vinyl and Rubber Protectant 475ml Chemical Guys Marine and Boat Vinyl and Rubber Protectant 475ml
Pris:279 KR

Ekskl. mva: 223 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: MBW10516
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsAdvarsel: Gir alvorlig øyeirritasjon.

VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Ved vedvarende øyeirritasjon: Søk legehjelp.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster.
I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater!
Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere!

 

Etter en grundig og omfattende prosess med vask, rens og polering av båten er det på tide med beskyttelse og «detailing». Men tenker du da bare på gelcoat, glass og kanskje stoff/tekstiler?
Hva med all ubeskyttet plast, gummi og vinyl? Disse detaljene trenger også en beskyttelse mot de harde elementer de utsettes for på en båt.
For å unngå inntørking, solbleking og sprøhet bør du bruke en god plast/gummi og vinyl-beskyttelse. Da skal du bruke Chemical Guys Marine and Boat Vinyl and Rubber Protectant!
Ikke bare får detaljene et nytt utseende, de vil også frastøte forurensinger, saltvann og være beskyttet mot de skadelige UV-strålene. Husk resultatet ligger i detaljene, unngå verditap og «gammelt» utseende når en fornying er gjort på få minutter!
Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv.

Spesifikasjoner: 475ml flaske.

Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray lett over de områdene som skal beskyttes og jobb pruduktet inn med en egnet applikator. Spray direkte i applikatoren og påfør på mindre områder for å unngå overspray. Påfør et andre lag om ønskelig for maksimal beskyttelse.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: