Scholl Concepts Poleringspute Orange str M 145MM

Scholl Concepts Poleringspute Orange str M 145MM
Scholl Concepts Poleringspute Orange str M 145MM Scholl Concepts Poleringspute Orange str M 145MM Scholl Concepts Poleringspute Orange str M 145MM
Pris:179 KR

Ekskl. mva: 143 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: 20253
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

God gammel sliter som fortsatt står ubeseiret!

Scholl Concepts Orange Polishing pad er antageligvis en av de lengstlevende og uforandrede poleringsputene vi kjenner til!
Denne meget gode, slitesterke og godt dempede paden kan brukes til alle typer lakk, samt kombineres med flere poleringsmidler.
Vi anbefaler Scholl Concepts S30+ evt. Scholl Concepts S40. Scholl Concepts Orange Polishing pad har en tradisjonell overflatestruktur og produseres med «open-cell» teknologi.

Spesifikasjoner: Diameter 85mm, 145mm og 175mm

Scandic Shine Promo - 2016

on 07 Oct 2016
Scandic Shine Promo - 2016 I vår promo film viser vi frem flere av våre produkter, og tekniker brukt i behandlingen av en Porsche Cayenne. Produktene som er brukt i videoen finner du under.
Vis mer

Dual action (DA)

on 23 Mar 2015
Den perfekte filmen for deg som aldri har polert med maskin, men har lyst til å starte. Det er langt ifra så vanskelig som man kan tro.
Vis mer

våtslip av lakk og lykter

on 10 Nov 2014
Her tar vi for oss hvordan man våtsliper lakk og lykter, både for hånd og med maskin. Vi anbefaler å prøve å fjerne riper med lakkrens, før man evnt går for våtsliping. Det er alltid viktig å prøve det minst aggressive metoden først, da man vil fjerne så lite klarlakk som mulig.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: