Chemical Guys Citrus Wash & Gloss 475ml

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss 475ml
189 KR
Pris:151 KR

Ekskl. mva: 121 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CWS_301_16
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Kan forårsake skadelige langtidsvirkninger for liv i vann.
Unngå utslipp til miljøet.

Oppbevares utilgjengelig for barn!
 

Last ned datablad her

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss er en meget konsentrert bilsåpe, designet for å rense lakken samtidig som den fremhever glansen til nye høyder!

Citrus Wash & Gloss løser med sin naturlige, sitrusbaserte formulering enkelt opp selv de tøffeste forurensinger. Med tilsatt «glossboosters» både forsterker og intensiverer den dybde og glød i alle typer lakk og for å minimere risikoen for vaskeriper og swirls, er den også tilsatt superglatte smøremidler. Citrus Wash & Gloss er en av de mest skummende såpene som eksisterer og kan med fordel brukes i både bøtte og skumkanon. Gjør deg klar for en vaskeopplevelse ingen konkurrerende bilsåper kan matche!

 

Bruksanvisning: 30ml blandes med 15 liter vann for normal vask. Bland 70ml med 15 liter vann for meget skitten bil. Start alltid å vaske fra topp og ned. Skyll godt etter vask.

 

 

 

Guide til korrekt vask av bil

on 06 Feb 2017
Hvordan vasker du bilen? Her er en flott videoguide fra Chemical Guys på hvordan man tar en sikker og god vedlikeholdsvask! Når man først har brukt mye tid på å polere bilen og lagt på en god voks, er det viktig å vedlikeholde lakken, så man unngår vaskeriper. Følger man denne guiden på vasking, er man sikret blank bil i lang t...
Vis mer

Vårklargjøring vol. 2

on 14 Sep 2015
Vår nyeste video der vi viser hvordan du får bilen helt ren etter vinteren, evnt før du starter vinterbeskyttelsen! Etter dette er gjort, anbefaler vi å vokse bilen for ekstra holdbarhet! Les mer her:
Vis mer

Vårklargjøring

on 25 Mar 2015
Er det viktig å rengjøre bilen etter vinteren? JA. Etter en lang norsk vinter, er det viktig å rengjøre lakken skikkelig, så fort solen kikker frem og veiene blir tørre. Det kan virke omstendig å få lakken helt fin, men med riktige produkter og teknikker, er det både moro og interessant. Ta en kikk på vår guide for gode tips!...
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: