Chemical Guys Clay - Medium 100 Gr.

Chemical Guys Clay - Medium 100 Gr.
199 KR
Pris:159 KR

Ekskl. mva: 127 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CLY_402
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Dette er en helt ny serie av clayer fra Chemical Guys, produsert med den aller nyeste teknologien for å sikre lang bruks- og levetid på claybaren.

 Chemical Guys medium clay er et godt valg for en normalt forurenset lakk. Den tar asfaltflekker, bremsestøv og andre forurensninger i lakken lett og enkelt.

HVORFOR CLAY
Fordi uansett hvor mye du vasker, klarer du aldri å fjerne alt av møkk på bilen din. Dette finner du bevis på hvis du prøver clay (til og med på ny bil) selv etter en grundig vask.
Clay fjerner alle de nuppene du kjenner på bilen på en skånsom måte (uten å ripe) så lenge du følger visse kritterier.

Clay bør ALLTID benyttes før du skal polere! De nuppene du kjenner med hånda kan fort løses opp av polish, og bli med på en "heisatur" rundt omkring på lakken din under poleringspaden og lage mange "flotte" små sirkler.

For å gjøre clayjobben så enkel som mulig, anbefaler vi sterkt å bruke Prickbort og Korrosol under vask/forarbeide. Dette er spesialmidler laget for å løse opp asfalt og bremsestøv som sitter seg på lakken.

 

HVORDAN

Bare clay funker ikke, du MÅ ha smøring (clay lube) for at clayen skal gli seg over lakken din uten motstand, her anbefaler vi f.eks Chemical Guys Ecowash, Chemical Guys Clay Luber eller en ferdig blandet quick detailer som Chemical Guys Speed Wipe.(Se under relaterte produkter)

Bilen MÅ vaskes og tørkes først

Pakk claybaren ut av plasten (om du ikke vil dele den)

Del den gjerne i 2 eller 3 bitert, da det ofte holder på en "normal" nuppete bil, del clayen MED plasten på og ikke legg den på en møkkete hobbybenk, del den inne på en ren kjøkkenbenk.

Spray clay lube (smøre middel) på clayen og på panelet du skal claye, start på toppen/taket. Fortsett å bruke smøremiddel der du clayer. Merker du at clayen henger litt, bruker du for lite. Du kan aldri bruke FOR MYE smøremiddel, men du trenger ikke overdrive..

Ikke press, men la clayen gli forsiktig frem og tilbake (ikke sirkelbevegelser) over lakken, hold på til clayen beveger seg uten motstand. Kjenn med hånda om panelet er blitt glatt. Hvis ja, beveg deg videre til neste panel, men sjekk clayen først og brett den en gang om den ble veldig stygg eller form den på nytt ved å kna den i handa. Fortsett til du er ferdig med hele bilen.

Spyl bilen med vann, vask el tørk den og du er ferdig.

 

 
 

CG Blue Clay

Fin

CG Grå Clay

Medium

CG Sort Clay
 

Grov

 

Specifications  
Part Number CLY_403
UPC 816276019048
Size 100 g
Color Black
Grade Heavy Duty

 

 

 

Proudly Made in America

 

Scandic Shine Clay Guide from Scandicshine.no on Vimeo.

Claying av bil

on 02 Nov 2014
Hva er clay og hvordan brukes det? Kanskje den mest effektive måten å fjerne asfalt og andre urenheter i lakken på.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: