Chemical Guys Stripper Suds 473ml

Chemical Guys Stripper Suds 473ml
Pris:199 KR

Ekskl. mva: 159 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CWS06916
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Oppbevares utilgjengelig for barn.
 

Last ned datablad her

Advarsel: Duften av denne såpen kan frembringe levende flashbacks, opphisselse og en følelse av eufori. Dette produktet er kjent for å gjøre mennesker glade, smile, le og ha det gøy.

Chemical Guys har gjort det igjen! Denne gangen har de tatt den distinkte duften av suksess og «glade minner» og tilsatt den i en superskummende pH-nøytral bilsåpe.
Den unike lukten gir deg gode minner om kanskje et spesielt sted, der regler og lover var lagt til side til fordel for dekadens og ubegrenset festing!

Ønsker du å få disse minnene hver gang du detailer en bil eller tar den ukentlige bilvasken?
Chemical Guys Stripper Suds garanterer resultater, både i form av morsomme minner, smil og latter, men også i form av en blank, ren bil hver gang du bruker den.
Kanskje kan Chemical Guys Stripper Suds gi nye morsomme og gode minner? Selv om denne såpen heter «Stripper Suds» vil den ikke strippe lakken for voks eller forseglinger.

Den pH-nøytrale formelen er skånsom og sikrer tidligere behandlinger et langt liv.
Samtidig sørger Chemical Guys Stripper Suds for å løsne og fjerne skitt, forurensinger og skitt på en meget effektiv måte.
 

Spesifikasjoner: 475ml flaske, 3.7L kanne.

Bruk: Tilsett 30-90ml såpe pr 18L vann. 1-2dl såpe pr 8dl vann i skumkanon. Vask kjøretøyet fra toppen og ned, skyll med mye rent vann. Bikini er frivillig.

 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: