Chemical Guys Torq Foam Cannon

Chemical Guys Torq Foam Cannon
1.599 KR
Pris:1.279 KR

Ekskl. mva: 1.023 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: EQP321
Tilgjengelighet: På lager om 2-3 uker

Tilgjengelige valg

* Velg overgang til skum kannon:
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Høykvalitets skumkanon med alle justeringsmuligheter, for alle høytrykksspylere.

Torq serien fra Chemical Guys er allerede kjent for sin høye kvalitet og brukervennlighet på poleringsmaskiner.
Torq Pro Foam Cannon er intet unntak! Denne kraftige skumkanonen er laget av de beste materialer og har flere smarte løsninger.

Takket være den solide konstruksjonen takler denne høytrykkspylere som leverer helt opp til 3500 PSI. Samtidig klarer den også å levere tykt skum fra spylere som ikke produserer mer enn 500 PSI.
Selv om du «bare» har en enkel og rimelig høytrykksvasker så er det ikke lenger noen grunn til å ikke å skumlegge bilen og andre kjøretøy.

Med Torq Professional Foam Cannon kan alle som vil, nå gi bilen, båten, campingvogna, traktoren, bobilen og nabokatta (be om tillatelse først) den beste og mest effektive vasken.
Beholderen for såpe er laget i solid og slagkraftig plastikk som ikke vil sprekke eller falme, innfestingen til beholderen har «threadlock» løsning, noe som sikrer 100% tett beholder og at gjengene på beholderen ikke slites.

Vask av bil vil aldri bli det samme igjen med Torq Professional Foam Cannon. Dette er den mest riktige, raskeste, mest skånsomme og morsomste måten å vaske kjøretøy på.
Skaff din Torq Professional Foam Cannon i dag og vis venner, familie og naboer hvordan de skal vaske bil riktig og morsomt!


Spesifikasjoner:

Min trykk: 500PSI / 34bar

Maks trykk: 3500PSI / 240bar

Beholder: 32oz / 9,5dl

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: