Chemical Guys Rinse Free Wash and Shine 473ml

Chemical Guys Rinse Free Wash and Shine 473ml
Pris:199 KR

Ekskl. mva: 159 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CWS88816
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Ingen tilgang på hageslange, høytrykk eller mengder med rennende vann? Ingen problem, med No Rinse kan du vaske bilen innendørs, utendørs og hvor som helst.

Chemical Guys No Rinse Wash and Shine gjør det mulig å vaske bil, sykkel og annet hvor som helst og når som helst. Alt du trenger er to bøtter med vann, en sprayflaske og mikrofiber.
No Rinse er basert på spesielle rensere, glansgivere og glidemiddel som effektivt løsner lett skitt og smuss fra alle typer overflater.

Den pH balanserte formelen etterlater ingen vannmerker og vil heller ikke fjerne voks eller forseglinger. No Rinse Wash and Shine bidrar i stedet til enda dypere glans og dybde i lakken med gloss-forsterkende ingredienser.
Nå trenger du ikke lenger dra til selvvasken på vinterstid, vask heller bilen i din egen varme garasje. Kun to bøtter vann, en sprayflaske og litt mikrofiber så er du i gang.

Spesifikasjoner:

473ml flaske

Bruksanvisning:

Bland ca. 40-60ml No Rinse i en bøtte (18L) lunkent vann. Vask panel for panel med ren vaskehanske eller mikrofiberkluter. Start alltid ovenfra og ned. Skyll hansken/klutene ofte i en bøtte rent vann, vri hansken/klutene opp og dypp på nytt i bøtten med såpeblanding.
Mer forurensede områder bør dusjes med såpeblanding på sprayflaske (blandes 16:1).  Gjentaprosessen til hele bilen er ren. Tørk over bilen med et rent tørkehåndkle.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: