WAXD Poleringsett med Rupes Bigfoot LHR15 MK1

WAXD Poleringsett med Rupes Bigfoot LHR15 MK1
Pris:5.999 KR

Ekskl. mva: 4.799 KR
Produsent: WAXD
Produktkode: WD3436
Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

WAXD Professional Polishing Kit

I forbindelse med lanseringen av Norges neste store merke innen bilpleieprodukter tilbyr vi en flott pakke til de som ønsker seg en profesjonell poleringsmaskin og høyeffektive produkter for rask, enkel og trygg lakk-korrigering.

Rupes Bigfoot LHR15ES MKV1 er en av verdens mest solgte Dual Action maskiner og tok detailingverden med storm da Bigfoot serien ble introdusert for over 5 år siden.
Dette er en ekte detailer-maskin med optimal vekt, balanse og utslag. LHR15ES MKV1 er en maskin som takler alle typer jobber, daglig bruk over flere år og som med sin gode ergonomi og lave vibrering tillater lengre økter uten at du blir utslitt.

I denne pakken har vi satt sammen et sett som gjør deg skodd for de aller fleste jobber, uansett kjøretøy. Her følger det med lakkrens, polish og ènstegs-polering, 2 poleringsputer av hver type (6 totalt) samt microfiberkluter av god kvalitet.

WAXD R1 er en lakkrens/rubbing med høy kuttgrad, denne fjerner enkelt og raskt til dels grove riper, vaskeriper og andre defekter i lakken.
R1 brytes gradvis ned under bruk, noe som sikrer deg en fin og klargjort overflate som trenger minimalt med polering. R1 er laget for å være enkel i bruk, her oppnår man et flott resultat uansett om man er nybegynner eller ekspert. 

WAXD R2 er et poleringsmiddel med en ekstremt høy glansgrad.
Denne polishen kan brukes enkeltstående eller som avsluttende behandling etter WAXD R1 Heavy Compound. WAXD R2 fjerner lette vaskeriper og avslutter med absolutt høyeste grad av glans og dybde. Den innovative formuleringen minimerer støving og maksimerer kjøre/brukstid. Kan brukes enten for hånd, med roterende maskin eller DA-maskin. 

WAXD RX er en ekte 1-stegs polering. Den fjerner raskt og støvfritt, vaskeriper, defekter og til og med grovere riper på alle typer lakk.
RX har middels kuttgrad, men denne kan justeres ved å velge en grovere type polerings/rubbingpute.
Vi anbefaler denne sammen med WAXD Grov/Medium poleringsputer. 
På myk (japansk) lakk kan man med fordel gå for WAXD Poleringspute, denne er noe mykere og vil ikke etterlate hologrammer.
RX kan også brukes på båt og mc uten problemer. Formuleringen gjør at polishen brytes ned under bruk og avslutningen gir en ekstremt høy glans.
Overflaten etterlates glatt, fin og klargjort klar for beskyttelse i form av voks eller forsegling.

WAXD Creme Liquid Sealant er vår enkleste og mest effektive hybrid-forsegling.
Dette er en hybrid-blanding mellom naturlig voks og syntetisk forsegling. Den unike formuleringen gir både meget god holdbarhet og en flott glans.
Creme Liquid Sealant tilfører en utrolig dybde og glød, er enkel å påføre og enkel å tørke av.

WAXD Creme LS gir en holdbarhet på 3-6 mnd, alt etter bruk og vedlikehold.

Vi anbefaler å vedlikeholde med WAXD Luster Spray Wax for bedre holdbarhet. 

Alle WAXD poleringsmidler kan brukes med både roterende maskin eller DA-maskin

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: