Scangrip Sunmatch 2 - Ledlykt (Ny utgave)

Scangrip Sunmatch 2 - Ledlykt (Ny utgave)
Scangrip Sunmatch 2 - Ledlykt (Ny utgave) Scangrip Sunmatch 2 - Ledlykt (Ny utgave) Scangrip Sunmatch 2 - Ledlykt (Ny utgave)
Pris:2.099 KR

Ekskl. mva: 1.679 KR
Produsent: Scangrip
Produktkode: 03.5445
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Neste generasjons arbeidslys for detailere og lakkerere!

Scangrip Sunmatch 2 er en del av et helt nytt konsept innen spesialisert arbeidslys designet for detailere og billakkerere. Utstyrt med det aller nyeste innen LED teknologi gjør den nye Sunmatch 2 til en ekstremt kraftig lyskilde med perfekt spredning av lyset. Lampen er har en kraftig konstruksjon, noe som gjør den meget støtsikker samtidig som den er både støv- og vanntett. Sunmatch 2 er utstyrt med en vendbar krok for enkelt å henge den opp, magnet for å plassere den hvor som helst under inspeksjon samt klips for feste på bukse eller i beltet. Lampen er designet med det siste innen lade-teknologi og sørger for meget lang arbeidstid, du kan velge mellom 2 lumen utgangseffekter; 50% eller 100%. Sunmatch 2 har integrert Li-ion batteri og en intelligent batteri indikator i front. Lyset slås automatisk av etter tre minutter på høyeste funksjon.

Som i de andre LED lampene fra Scangrip Detailing Concept har du valget mellom 2 forskjellige fargetemperaturer. Varmt lys (4500K) og kaldt lys (6500K) Varmt lys er spesielt egnet for polering, detailing og fargeuttak på lyse overflater/farger, mens kaldt lys gir best resultat på mørke overflater/farger.

Arbeidslys beregnet for å ta ut riktig fargenyanse er avhengig av en høy CRI verdi. Standard CRI verdi er beregnet utfra gjennomsnittet av de første 8R verdiene (fargeverdier, 15 totalt) Scangrip introduserer nå CRI+, som er et gjennomsnitt av alle 15 fargeverdier og som vil være den eneste riktige verdien for å plukke ut korrekt fargenyanse.

Spesifikasjoner: Vanntett, støvtett. Vekt: 300 gram. Fargetemperatur: 4500K – 6500K. Lumen: 500/250. Funksjonstid: 2 timer. Ladetid: 4 timer. Batteri: 3,7V/2600 mAh Li-ion. Mål: 60x190x40mm.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: