Scangrip D-Match 2 (Ny utgave)

Scangrip D-Match 2 (Ny utgave)
Scangrip D-Match 2 (Ny utgave) Scangrip D-Match 2 (Ny utgave)
Pris:3.399 KR

Ekskl. mva: 2.719 KR
Produsent: Scangrip
Produktkode: 03.5448
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Neste generasjons arbeidslys for detailere og lakkerere!

Scangrip D-Match 2 er en del av et helt nytt konsept innen spesialisert arbeidslys designet for detailere og billakkerere. Utstyrt med det aller nyeste innen LED teknologi gjør den nye D-Match 2 til en ekstremt kraftig (5000 Lumen!) lyskilde med perfekt spredning av lyset. Lampen er helstøpt i aluminium, noe som gjør den meget støtsikker og kraftig samtidig som den er både støv- og vanntett. Bærehåndtaket gjør den lett å flytte rundt. D-Match 2 er beregnet for direkte montering på Scangrip Tripod eller Scangrip Wheel Stand.

Som i de andre LED lampene fra Scangrip Detailing Concept har du valget mellom 2 forskjellige fargetemperaturer. Varmt lys (4500K) og kaldt lys (6500K) Varmt lys er spesielt egnet for polering, detailing og fargeuttak på lyse overflater/farger, mens kaldt lys gir best resultat på mørke overflater/farger.

Arbeidslys beregnet for å ta ut riktig fargenyanse er avhengig av en høy CRI verdi. Standard CRI verdi er beregnet utfra gjennomsnittet av de første 8R verdiene (fargeverdier, 15 totalt) Scangrip introduserer nå CRI+, som er et gjennomsnitt av alle 15 fargeverdier og som vil være den eneste riktige verdien for å plukke ut korrekt fargenyanse.

Spesifikasjoner: Vanntett, støvtett. Vekt: 2,75 kg. Fargetemperatur: 4500K – 6500K. Kabel: 5m. Lumen: 5000. Mål: 267x87x262mm.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: