Scholl Concepts SPAM 500ml

Scholl Concepts SPAM 500ml
189 KR
Pris:151 KR

Ekskl. mva: 121 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: 11042
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsFare: Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenskade.

Ved øyekontakt: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern kontaktlinser hvis de er tilstede og det er lett å fjerne dem. Fortsett å skylle.
Kontakt umiddelbart et GIFTINFORMASJONSSENTER/en lege. Hvis hudirritasjon forekommer: Søk råd/oppmerksomhet fra lege
Hvis det er nødvendig å kontakte lege, sørg for at produktbeholderen eller merkelappen er lett tilgjengelig. Avhending i samsvar med gjeldende forskrifter.

Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

SPAM er en særdeles effektiv og materialvennlig universalrens beregnet for enkel fjerning av forurensinger fra en mengde forskjellige materialer, overflater og områder. SPAM kan brukes på nesten alt av interiør og eksteriør i bil, båt, campingvogn og hushold. Vi bruker SPAM mye til skinnrens, da gjerne litt tynnet med vann. Prøv alltid på et lite synlig område først. Der de fleste andre skinnrenser kommer til kort, fungerer SPAM i 99% av tilfellene!

Bruk:

SPAM er klar til bruk og etterlater en meget frisk og ren duft. Test alltid på et lite synlig område før bruk på sensitive tekstiler. Avhengig av område; spray på, la virke/skrubb, skyll bort eller tørk av.

Brukes IKKE på Alcantara eller semsket skinn

Scholl Concepts Spam Signature Series

on 16 Jun 2017
Ronny forteller litt om hvordan nye Spam Signature Series fungerer! Oppdatert versjon med enda mer effekt og bedre lukt.
Vis mer

Scandic Shine Promo - 2016

on 07 Oct 2016
Scandic Shine Promo - 2016 I vår promo film viser vi frem flere av våre produkter, og tekniker brukt i behandlingen av en Porsche Cayenne. Produktene som er brukt i videoen finner du under.
Vis mer

Vårklargjøring vol. 2

on 14 Sep 2015
Vår nyeste video der vi viser hvordan du får bilen helt ren etter vinteren, evnt før du starter vinterbeskyttelsen! Etter dette er gjort, anbefaler vi å vokse bilen for ekstra holdbarhet! Les mer her:
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: