Bilt-Hamber Korrosol 1L

Bilt-Hamber Korrosol 1L
Pris:249 KR

Ekskl. mva: 199 KR
Produsent: Bilt Hamber
Produktkode: BHK
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsAdvarsel: Farlig ved svelging. Farlig ved hudkontakt.

Ved svelging: Søk legehjelp. Ved hudkontakt: Tilsølte klær må fjernes straks. Skyll/dusj huden med vann.

Unngå innånding av damp/aerosoler.
Benytt vernehansker.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Korrosol er et spesialprodukt for enkel og ikke-mekanisk fjerning av bremsestøv, piggdekkstøv og andre metalliske forurensinger som setter seg fast på lakk og karosseri.

Har du, etter en grundig bilvask, allikevel ikke følt at bilen ble helt ren? Kanskje har du sett ørsmå rustprikker på karosseriet og kjent «nupper» langs sidene og spesielt på bakluke? Da er nok synderne bremsestøv eller piggdekkstøv. Spesielt bremsestøv har en tendens til å brenne seg fast på lakken og når dette kommer i kontakt med regn, vann og salt blir det rustdannelser. Normalt sett må dette fjernes mekanisk med en claybar eller clayblock. For å gjøre denne jobben MYE enklere bør du heller bruke Korrosol fra Bilt-Hamber! Den reagerer når den kommer i kontakt med metallpartikler og løser de opp slik at det simpelt hen bare er å spyle kjøretøyet etterpå. Den effektive formuleringen er tilsatt en indikator som skifter farge når partiklene er oppløst (rød/lilla).

Spesifikasjoner:

1 og 5 liters kanner.

Bruksanvisning:

Vask og spyl kjøretøyet først, dusj deretter Korrosol på de forurensede områdene, normalt fra dørterskel og opp til vinduslist. Vent til du ser en dyp rød/lilla farge fremtre (ca 3-5min avh av temperatur) og spyl godt. Brukes på våt overflate. Bruk aldri i sollys eller på varme overflater! Trygg på de fleste overflater, brukes ikke på Chrome. Test på et mindre område først om du er usikker.

Vi anbefaler også: Scandic Shine Iron-S 

 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: