Bilt-Hamber Surfex HD 5L

Bilt-Hamber Surfex HD 5L
Pris:399 KR

Ekskl. mva: 319 KR
Produsent: Bilt Hamber
Produktkode: BHSHD5
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsFare: Gir alvorlig øyeskade. Irriterer huden.

Ved hudkontakt: Tilsølte klær må fjernes straks. Skyll/dusj huden med vann.
Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Surfex HD er en høykonsentrert vannbasert avfetting, beregnet for rengjøring av bil, MC/ATV, motorer etc. Denne kan tynnes så mye som 1:100 og fortsatt ha en meget god virkningsgrad avhengig av bruksområde.

Med stadig høyere krav om at avfettinger og rengjøringsmidler skal være løsemiddelfrie, har Bilt-Hamber kommet med et særdeles effektivt vannbasert alternativ. Surfex HD overgår i enkelte tilfeller løsemiddelbaserte avfettinger og er i tillegg biologisk nedbrytbar. På grunn av den høye konsentrasjonen kan du justere blandingsforholdet, alt fra rent produkt til 1:100, avhengig av hvor forurenset området er. Surfex HD er trygg å bruke på de aller fleste områder, og er meget god på fjerning av fett, salt, trafikkfilm rens av plast etc. test alltid på et mindre område om du er usikker.

Spesifikasjoner:

1 og 5 liters kanner.

Bruksanvisning:

Brukes på avkjølte overflater i ønsket blandeforhold, la Surfex HD virke noen minutter før avspyling. Bruk børste på sterkt inngrodd skitt, la aldri produktet tørke inn på overflaten. Test på et mindre område først om du er usikker. Kan påføres med spraykanne, høytrykk eller børste.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: