Herrenfahrt Paint Rubber (In Glass Jar)

Herrenfahrt Paint Rubber (In Glass Jar)
Herrenfahrt Paint Rubber (In Glass Jar)
Pris:249 KR

Ekskl. mva: 199 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR12
Tilgjengelighet: På lager om 2-3 uker
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

Herrenfahrt Paint Rubber er den perfekte løsning for å fjerne selv de tøffeste forurensinger på kjøretøy. Paint Rubber vil fjerne bremsestøv, insekter, kvae og asfalt på en enkel og skånsom måte når brukt sammen med Herrenfahrt Cleansing Extract.

Spesifikasjoner: Flaske, 250ml.

Bruksanvisning: Påse at overflaten er så ren som mulig. Spray godt med Cleansing Extract over områder som skal behandles samt på Paint Rubber.
Før Paint Rubber med lett press over området og i rette føringer (ikke sirkler). Brett inn Paint Rubber når denne begynner å bli skitten.
Tørk av overflate med Herrenfahrt Washing Cloth. Oppbevar Paint Rubber i et vannbad for å hindre uttørking.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: