PolishAngel Master Sealant Combo - 10 års Jubileumspakke

PolishAngel Master Sealant Combo - 10 års Jubileumspakke
999 KR
Pris:799 KR

Ekskl. mva: 639 KR
Produsent: PolishAngel
Produktkode: PA-MS200+PA-MSS500
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Uslåelig kombinasjon eksklusivt for Scandic Shine og Norge!

I forbindelse med Scandicshines 10års jubileum nå i 2017, ba vi Alois Meier hos Polishangel om noe vi visste ville bli vanskelig. Vi ønsket et begrenset, nummerert og «litt annerledes» opplag av den uhyre populære Polishangel Master Sealant (se link). Det vi fikk var ikke bare et begrenset og nummerert opplag, men også en kraftig forbedret versjon!

Hva er så annerledes med «Scandicshine 10th Anniversary Edition»? For å starte med det som fortsatt er likt; lukt, farge og flaske, letthet i påføring og avtørking er fortsatt like lett og enkelt som før.

Den største forskjellen vil du se i konsistens, holdbarhet, den glødende dybden og den krystallaktige glansen.
Uansett om du har prøvd den originale Polishangel Master Sealant før eller ikke, er «Scandicshine 10th Anniversary Edition» garantert et produkt du vil få hakeslipp av! Vi ba om noe spesielt og Polishangel tok for oss Master Sealant til et helt nytt nivå!

Som om ikke dette var nok, kan Scandic Shine, som de første i verden tilby den helt nyutviklede og unike vedlikeholds-shampoen for Polishangel Master Sealant!
Hvis du trodde en bilsåpe var en bilsåpe, må du nok tro om igjen. Master Sealant Shampoo er spesielt designet for vedlikehold og forsterking av Master Sealant og de andre carnauba baserte voksene fra Polishangel.

Det unike med denne shampoen er ikke bare at den renser lakken på en effektiv og skånsom måte, men at den tilfører ytterligere beskyttelse, glans og dybde samt forsegler og beskytter alle overflater. Det første du vil legge merke til etter vask med Master Sealant Shampoo er den helt rå sheeting-effekten, det andre er den tilførte «krispy» glansen, det tredje, og kanskje viktigste, er hvor tydelig renere bilen holder seg som følge av den ekstreme frastøtingen av støv og skitt.

Det aller mest spesielle med denne shampoen er imidlertid at glansen vil forsterkes de neste 12-24 timer om du har mulighet for å la bilen stå inne etter vask. I løpet av denne tiden vil den tynne, fine hinnen som shampoen legger igjen, herde seg til Master Sealant og skape ytterligere dybde, glød og glans. Forseglingseffekten til Master Sealant Shampoo vil vises spesielt godt på mørke farger, plast, glass og krom.

Selv om denne shampoen ble designet spesielt for Master Sealant vil den om brukt alene, dvs. uten noe voks i bunn, kunne beskytte kjøretøyet inntil 3 mnd. Om du ønsker å gi Master Sealant tilnærmet evig liv, ekstrem dybde og ytterligere glans, er dette shampoen du skal bruke!

Spesifikasjoner: 200ml flaske Master Sealant 10th Anniversary Edition, 500ml flaske Master Sealant Shampoo

BrukMaster Sealant: Sørg for rene og tørre overflater, helst polert med Polishangel Escalate Lotion. Påfør Master Sealant i tynt lag på hele kjøretøyet og la den ligge på i 15-20minutter (temperaturavhengig). Tørk av med en ren og god mikrofiberklut. Ønsker du å legge et ekstra lag, vent 1-2 timer. Unngå kontakt med vann de første 2 timene etter fjerning av siste lag Master Sealant.

Master Sealant Shampoo: Unngå å vaske i sollys og når lakken er varm. Tilsett 30ml shampoo pr. 10 liter vann, skum opp såpeblandingen med en hageslange. Vask kjøretøyet fra toppen og ned. Tørk av resterende vann med et tørkehåndkle.
Om mulig la kjøretøyet stå inne 12-24 timer etter vask. Master Sealant Shampoo kan brukes hver gang, men bruk hver 2-3 måned er som regel tilstrekkelig avhengig av hvilken annen såpe du bruker i mellomtiden.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: