Nerta Active Diamond 5L

Nerta Active Diamond 5L
Pris:499 KR

Ekskl. mva: 399 KR
Produsent: Nerta
Produktkode: N-AF
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsFare: Gir alvorlig øyeskade. Irriterer huden.

VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. Kontakt umiddelbart et GIFTINFORMASJONSSENTER eller lege.

VED HUDKONTAKT: Vask med mye såpe og vann. Ved hudirritasjon: Søk legehjelp.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Høyeffektiv profesjonell forvask med særdeles lavt blandingsforhold.

Nerta Active Diamond Foam (ADF) er nå også tilgjengelig hos Scandicshine. Dette er blitt en av de mest populære forvaskene blant både hobby-detailere og profesjonelle storforbrukere. Det skyldes blant annet at den er særdeles økonomisk i bruk, har lang virketid og henger lenge på vertikal flater. Den fjerner effektiv og rask skitt, salt, trafikkfilm og flere andre forurensinger. Vi anbefaler å bruke Nerta ADF i kombinasjon med en asfaltfjerner av typen Prickbort. Nerta ADF fungerer meget godt også til rengjøring av dekksider, gummi og plast. Som andre effektiv og gode forvasker er ikke Nerta ADF laget først og fremst for å lage tykt skum, men heller for at den skal henge så lenge som mulig på kjøretøyet og dermed ha lengst mulig virketid. Velger du denne forvasken vil du raskt kunne eliminere bruken av vannbaserte avfettinger for fjerning av trafikkfilm og lignende.

Spesifikasjoner: 5 liters kanner.

Bruksanvisning: Skitten bil: 7-10%, middels skitten bil: 5-7%, voksbehandlet bil: 1-3% Ønsker du å lese test av Nerta Active Diamond Foam, kan du gjøre det her på Detailers Club.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: