Herrenfahrt Cleansing Extract Inc. Dispenser

Herrenfahrt Cleansing Extract Inc. Dispenser
Herrenfahrt Cleansing Extract Inc. Dispenser
Pris:299 KR

Ekskl. mva: 239 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR13
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

Selv etter en grundig og gjennomgående vask, kan du finne små forurensinger som ikke har latt seg fjerne. En løsning på dette problemet er Herrenfahrt Paint Rubber og Herrenfahrt Cleansing Extract.
Cleansing Extract er laget spesielt for bruk med Paint Rubber og i tillegg til ultimat glid, frembringer den en flott glans.

Spesifikasjoner: Flaske, 250ml.

Bruksanvisning: Påse at overflaten er så ren som mulig. Spray godt med Cleansing Extract over områder som skal behandles samt på Paint Rubber.
Før Paint Rubber med lett press over området og i rette føringer (ikke sirkler). Brett inn Paint Rubber når denne begynner å bli skitten.
Tørk av overflate med Herrenfahrt Washing Cloth. Oppbevar Paint Rubber i et vannbad for å hindre uttørking.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: