Scholl Concepts Clay 200g

Scholl Concepts Clay 200g
Pris:279 KR

Ekskl. mva: 223 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: 22850
Tilgjengelighet: Ubekreftet leveringstid
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Mild og god clay fra Scholl Concepts, kommer i oppbevaringsboks.

 

HVORFOR CLAY

Uansett hvor mye du vasker klarer du aldri å fjerne alt av møkk på bilen din, dette finner du bevis på hvis du prøver clay (til og med på ny bil) på bilen etter en grundig vask, vil det altid være møkk på clay baren.

Clay fjerner alle de nuppene du kjenner på bilen på en skånsom måte (uten å ripe) så lenge du følger visse kritterier.

Clay bør benyttes før du skal polere bilen din, da de nuppene du kjenner med handa/fingrene fort kan løses opp av polish, og bli med på en heisatur rundt omkring på lakken din under polerings paden og lage mange flotte små sirkler.

HVORDAN

Bare clay funker ikke, du MÅ ha smøring (clay lube) for at clayen skal bevege seg over lakken din uten motstand, her anbefalber vi f. eks Optimum No rinse eller en ferdig blandet quick detailer som Chemical Guys Speed wipe.(Se under relaterte produkter)

1.
Bilen skal vaskes og tørkes først

2.
-Pakk claybaren ut av plasten (om du ikke vil dele den)

-Del den gjerne i 2, da det ofte holder på "normal" nuppete bil, del den da MED plast på og ikke legg den på hobbybenken med møkk for deling, men del den inne på en ren kjøkkenbenk

-kast et blikk på clayen så det ikke er noe bøss ol på den

-Sprut clay lube (smøre middel) på clayen og på panelet du skal claye, start på toppen/taket. Fortsett å sprute smøremiddel der du clayer, du merker clayen henger litt om du bruker for lite (du kan aldri bruke FOR MYE smøremiddel men du trenger ikke overdrive, i og med at det koster penger)

-Ikke press, men la clayen gli forsiktig frem og tilbake (ikke rundt) over lakken og du kjenner at den "jobber" hold på til clayen beveger seg uten motstand, kjenn med fingre om panelet er glatt hvis ja, gratulerer, og beveg deg videre til neste panel, men sjekk clayen først og brett den en gang om den ble veldig stygg eller form den om ved å kna den i handa. SÅ fortsett til du er ferdig med bilen

-Spyl bilen med vann, vask el tørk den og du er ferdig.

Scandic Shine Clay Guide from Scandicshine.no on Vimeo.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: