Scholl Concepts RIM7 500ml

Scholl Concepts RIM7 500ml
Scholl Concepts RIM7 500ml
Pris:189 KR

Ekskl. mva: 151 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: 11022
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsFare: Farlig ved svelging. Kan utløse en allergisk hudreaksjon. Gir alvorlig øyeskade. Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann.

Ved svelging: Kontakt UMIDDELBART et giftinformasjonssenter eller lege.
Ved hudkontakt: Vask med mye såpe og vann. Hvis hudirritasjon eller utslett forekommer: Søk råd/oppmerksomhet fra lege.


Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm.
Unngå utslipp til miljøet.


Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Noen ganger sett deg lei av å skrubbe, gnikke og gnu på svarte og skitne felger som aldri blir rene?
Noen gang ønsket deg et produkt som enkelt, raskt og TRYGT fjerner innbrent bremsestøv? Svaret er enkelt; Scholl Concepts Rim7!

Det finnes mange felg-renser på markedet i dag som lover både det ene og det andre, men som regel når vi har testet disse har vi enten blitt skuffet eller direkte livredd! Det vi har ønsket oss er en felg-rens som holder det den lover, kan brukes på ALLE typer felger og som er TRYGG i bruk. Det har ingen klart før vi fikk Scholl Concepts Rim7. Enten har de vært for svake (ingen aktive stoffer som løser opp metallpartikler) eller så har de vært så sterke at de rett og slett har ødelagt felgene (syreholdig). Syreholdige felg-renser er ikke bare skadelige for felger og miljø, de er også meget skadelig for de som bruker den! For å unngå skuffelse, irritasjon og skader bør du velge en felgrens som er syrefri og pH nøytral, men som allikevel gjør jobben, slik som Scholl Concepts Rim7.

Vår felg-rens kan brukes på alle typer felger; chrome, polert aluminium, lakkerte og elokserte. Scholl Concepts Rim7 har en geleaktig form, den «henger» derfor godt på felgene og får maksimalt ut av virketiden. Ved førstegangs bruk kan det hende du må børste litt på felgene for å få de helt rene, ved jevnlig bruk slipper du unna med å spyle godt med høytrykk eller hageslange.

Tips! Vi anbefaler å bruke Scholl Concepts Rim7 også på dekksidene, da bremsestøv også vil feste seg der. Du unngår da at dekksidene blir brune etter påføring av dekkfornyer. For ytterligere rengjøring av felger og dekksider anbefaler vi
Scholl Concepts Spam og Scholl Concepts Purple Spiderpuck.

Scholl Concepts Rim7 er testvinner i Autofils felgtest! Se blad nr 13 2012.
http://www.autofil.no/904685/den-store-felgrens-testen

 

Scandic Shine Promo - 2016

on 07 Oct 2016
Scandic Shine Promo - 2016 I vår promo film viser vi frem flere av våre produkter, og tekniker brukt i behandlingen av en Porsche Cayenne. Produktene som er brukt i videoen finner du under.
Vis mer

Vårklargjøring vol. 2

on 14 Sep 2015
Vår nyeste video der vi viser hvordan du får bilen helt ren etter vinteren, evnt før du starter vinterbeskyttelsen! Etter dette er gjort, anbefaler vi å vokse bilen for ekstra holdbarhet! Les mer her:
Vis mer

felg og dekk vask

on 24 Mar 2015
Hvordan vaske dekk og felger mest effektivt? Her får dere se bruken av vår mest populære felgrens, Scholl Concepts RIM7.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: