Chemical Guys Carbon Flex C9 Protective Coating Kit

Chemical Guys Carbon Flex C9 Protective Coating Kit
Pris:2.299 KR

Ekskl. mva: 1.839 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: WAC227
Tilgjengelighet: Ubekreftet leveringstid
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 StarsFare: Brannfarlig væske og damp. Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i lungene.
Irriterer huden. Kan forårsake døsighet eller svimmelhet. Kan gi fosterskader. Mistenkes for å kunne skade forplantningsevnen. Giftig med langtidsvirkning for liv i vann.

Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden.
Holdes vekk fra varme/gnister/åpen flamme/varme overflater-Røyking forbudt.
Unngå innånding avdamp/ aerosoler.
Vask hender grundig etter bruk.
Unngå utslipp til miljøet.
Benytt vernehansk/vernebriller.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

For den mest ekstreme holdbarhet og glans har vi nå fått Carbon Flex C9 Coating fra Chemical Guys!

Etter lang tids utvikling og testing har Chemical Guys nå kommet med en ekte coating som er motstandsdyktig mot det aller meste av forurensing. Voks og vanlige lakkforseglinger har ofte en noe begrenset holdbarhet selv om glans og wet-look kan være helt fenomenal. Carbon Flex C9 er en fleksibel coating basert på den aller nyeste teknologien. At den er fleksibel gjør at den vil utvide, og trekke seg sammen avhengig av temperatur. Dette gjør igjen at den har en «selv-reparerende» effekt på mindre vaske-swirls og riper. Carbon Flex C9 vil ikke bare gi en motstandsdyktig hinne som motstår forurensinger og ytre påvirkninger, denne hinnen vil være ekstremt glatt, særdeles blank og dybdeskapende. Selv om man skal være meget forsiktig med å si at en lakk vil bli ripebestandig ved påføring av coatinger, er dette det nærmeste vi noen gang har vært! Riktig vask og vedlikehold er fortsatt nøkkelen for å unngå vaskeriper og swirls.

Vi fikk tilsendt prøver på Carbon Flex C9 fra Chemical Guys og la denne på en av våre firmabiler i Januar 2016. Denne går 3600 km pr måned og vi kan trygt garantere for holdbarheten på C9, for denne lakken beader ennå i Januar 2017!

Alle detaljer som skal behandles og beskyttes må være grundig rengjort og tørre før påføring. I og med at dette er en coating med ekstrem holdbarhet anbefaler vi på det sterkeste at lakken også er rubbet/polert og gitt en wipe-down før påføring.

Bruksanvisning: Rist flasken godt før bruk. Brett den medfølgende mikrofiberkluten rundt applikatoren, snu flasken på hodet og påfør litt av coatingen. Påfør i rette linjer og tynt lag, og la den ligge maks 15-20 minutter, avhengig av temperatur. Vi anbefaler en romtemperatur på minimum 15 grader. Ta gjerne panel for panel. Vi anbefaler IKKE å påføre på en hel bil før avtørking. Tørk så over med en ren mikrofiberklut. Ikke utsett delene for vann de første 12 timer.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: