PolishAngel Winter Prep Kit

PolishAngel Winter Prep Kit
Pris:1.299 KR

Ekskl. mva: 1.039 KR
Produsent: PolishAngel
Produktkode: PA-EL200-VC50
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars


PolishAngel® er håndlaget perfeksjon fra Tyskland. De tilbyr en eksklusiv og innovativ serie av bilpleie produkter som gir fantastiske resultater med minimal innsats!

"Welcome to the revolution"

Escalate Lotion er en mild forbehandling som forbedrer "heftingen" før påføring av vokser og forseglinger som feks MASTER SEALANT
Den fjerner lette vaskestriper og swirls og kan brukes både for hånd eller med maskin. Escalate Lotion er meget enkel i bruk og har en støvfri formulering helt uten silikoner og oljer.
Denne forbehandlingen lager ikke merker på plastikk eller gummilister og kan med fordel brukes på chrome og aluminiumsfelger!

VIKING COAT er et revolusjonerende produkt fra PolishAngel®.
Som navnet tilsier er dette en coating, men ikke en hvilken som helst coating! For at påføring og fjerning skulle bli så enkel og behagelig som mulig, har vi valgt å gi den en kremaktig konsistens. VIKING COAT innheholder kiseldioxid (SI02) for økt hardhet og titaniumdioxid (Ti02) for økt refleksjon og klarhet. Denne coatingen gjør overflaten naturlig hydrofobisk kombinert med en helt unik følelse av glatthet, samt økt motstandsdyktighet mot ytre påvirkninger. VIKING COAT vil gi en glasslignende hinne med innslag av carnaubaens glød. Ved riktig vedlikehold og påføring, har denne coatingen ikke mindre enn opptil 24 mnd holdbarhet!

Påføring for hånd: Sørg for at overflaten/kjøretøyet så ren som mulig og helt tørr. Det anbefales å polere for best mulig resultat. Rist flasken godt. Påføres i tynt lag med egnet applikator. La coating ligge på i minst 50 minuter. Tørk av med en ren og tørr mikrofiber av god kvalitet.

Påføring med maskin Bruk en DA poleringsmaskin, still inn på hastighet 1-3. Påføres i tynt lag med en egnet påføringspad, ikke legg press på maskinen. La coating ligge på i minst 50 min. Tørk av med en ren og tørr mikrofiber av god kvalitet.

POLISHANGEL®│VIKING COAT herder på ca 3 timer og påføres i flere lag etter det. Unngå kontakt med vann på 24 timer.

Pakken inneholder:
1x PolishAngel Esclate Lotion 200ml
1x PolishAngel Viking Coat 50ml
2x PolishAngel Applikator

Alt leveres i fin eske.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: