Chemical Guys Jetseal Lakkforsegling 475ml

Chemical Guys Jetseal Lakkforsegling 475ml
Chemical Guys Jetseal Lakkforsegling 475ml
Pris:599 KR

Ekskl. mva: 479 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: WAC_118_16
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Verdens raskeste forsegling?

Chemical Guys JetSeal ble, som navnet angir, utviklet og designet for bruk på jetfly, helikoptre og generelt innen flyindustrien.
JetSeal lakkforsegling er laget for å kunne takle de hardeste og tøffeste forhold en lakk kan utsettes for. Ingen andre steder blir den utsatt for slike gjentatte påkjenninger og tester enn på et fly.

Fra ekstrem varme til ekstrem kulde, regn, UV stråler, snø og vind. Med de revolusjonerende nano-polymerene hefter JetSeal seg til de mikroskopiske porene i en lakk og danner en ekstremt motstandsdyktig hinne.
Ved optimalt vedlikehold vil din bil kunne være beskyttet mot forurensinger, ha en særdeles flott glans og en glatt, vannavstøtende overflate i inntil 12 måneder! Alt dette med bare èn påføring!

Naturlige carnaubavokser er elsket for deres varme glans og holdbare beskyttelse, men uansett vil ikke disse vare like lenge som en fullsyntetisk lakkforsegling.
 


JetSeal er designet nettopp for holdbarhet, men ikke på bekostning av en dårligere glans.
JetSeal gir en dyp, reflekterende overflate som er motstandsdyktig mot de aller fleste typer forurensinger; veisalt, vannmerker, UV stråler og asfalt.
JetSeal trenger kun 20 minutter på å herde etter avtørring. Vi anbefaler å legge 2 lag med 20-30 min mellomrom, eventuelt toppe med din favoritt voks.
JetSeal kan brukes på alle typer lakk, polerte metalloverflater, chrome, klar plast, vindskjermer for MC, front og baklykter.

En flaske Jetseal (473ml) skal holde til minimum 20 påføringer!

Spesifikasjoner: 473ml flaske og 3,74L kanne

Bruksanvisning: Påføres med en applikator på hele bilen i et tynt lag.
La tørke i ca.15 min, før du tørker av med en mikrofiberklut. Vent så i 20-30 min før du eventuelt legger ett lag til. JetSeal kan påføres med DA maskin, lav hastighet og ikke press.

Motorsykkel Detail

on 07 Apr 2016
Her får du noen gode tips til rengjøring og beskyttelse av din Motorsykkel. Motorsykkel trenger like mye vedlikehold som en bil og det er viktig å holde de rene og godt beskyttet.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: