Chemical Guys VSS Scratch and Swirl Remover 475ml

Chemical Guys VSS Scratch and Swirl Remover 475ml
Pris:399 KR

Ekskl. mva: 319 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: COM_129_16
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Chemical Guys VSS Chemical Guys VSS Scratch & Swirl remover er siste tilskudd i den allerede godt mottatte og populære V-serien fra CG.
Med en unik formulering har de klart å lage en meget god og effektiv 1-step polering som avslutter med høyest mulig glans.
VSS er designet for å fjerne lette til moderate riper på alle typer billakk og kjøretøy, alt fra 1-sjikts til keramisk klarlakk., biler, MC, traktor med mer.Som i alle typer høykvalitets poleringsmidler benytter VSS et slipemiddel som starter grovt for å fjerne riper, deretter avslutter fint for en høyglansfinish.
Som kjent trenger ikke alle poleringsjobber å innebære en 2 eller 3 stegs jobb. I noen tilfeller klarer det seg lenge med en enkel 1 stegs, det er her VSS vil være et suverent valg.
Har du for eksempel noen dype riper kan du spot-korrigere disse med V32 eller V34 og deretter gå over hele kjøretøyet med VSS.


Med den helt nye VSS fra Chemical Guys kan du spare mange timer pr jobb og allikevel få et resultat som vil få naboen til å spørre om den er nylakkert.
Pads/poleringsputer du skal bruke sammen med VSS avhenger litt av type klarlakk, om den er hard eller myk, mye riper eller bare vaskeriper.
På de fleste myke lakker og lette jobber vil Hex Logic blå og grønn passe svært bra, mens på hardere lakk og fjerning av dypere riper ville vi gått for Hex Logic polerings pad orange evt gul rubbingpad.
Her må man prøve seg litt frem, da lakktype kan variere fra merke til merke samt om deler eller hele bilen har vært omlakkert.

Som ved alle poleringer anbefaler vi sterkt å beskytte jobben du har gjort! Etter VSS er følgende forseglinger og vokser meget gode valg: Blacklight for mørke/sorte kjøretøy Whitelight for lyse/hvite kjøretøy Jetseal for alle farger

Guide Chemical Guys VSS og All In One Polish

on 14 Sep 2015
Flott guide på VSS og V4 polish fra Chemical Guys!
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: