Herrenfahrt Polish Inc. Dispenser

Herrenfahrt Polish Inc. Dispenser
Herrenfahrt Polish Inc. Dispenser
399 KR
Pris:319 KR

Ekskl. mva: 255 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HR11
Tilgjengelighet: På lager om 1-7 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Det er en ny gutt i klassen, og han kommer med stil!
Scandicshine er som de første og eneste i Skandinavia, stolte over å kunne presentere et helt nytt assortiment innen eksklusive bilpleiemidler. Produsent og tilvirker er tyske Herrenfahrt.
I dagens verden av bilpleiemidler, -selskaper og –tilverkere, er det et mylder å velge i. Hvorfor har vi da valgt å representere Herrenfahrt i Skandinavia?
Fordi de faktisk skiller seg ut. Ikke bare i produktlinje, men også i hele bedriftsfilosofien.

Det denne relativt unge kvartetten har bestemt seg for, er å ta oss med på en tidsreise, tilbake til da sjåføren ble sett på som Gentleman, kvinnen som eskorterte han var en ekte Lady og bilen var noe eksotisk og nesten uoppnåelig for hvermann.
Det finnes nok av eksklusive produkter å velge i, men hvor mange av disse gir oss den ekthetsfølelsen vi søker etter når vi detailer en Jaguar E-type, Porsche 356 eller en urørt Triumph TR3A?
Vi tør påstå at det gjør Herrenfahrt. Deres produktlinje er ment som en «homage» til connoisseurs av biler.
De assosiasjoner og følelser vi fikk da vi prøvde ut produktene første gang kan best beskrives med stikkord: åpen roadster, bensinlukt, varm asfalt, eikefelger, sixpence, skinnhansker, kjørebriller, sol, race.. Hva føler du?

Den beste forbehandlingen får du av Herrenfahrt Polish!

Herrenfahrt Polish gir på en skånsom, men samtidig effektiv måte det beste grunnlaget for påfølgende voksbehandling.
Den meget fingranulerte formelen gir en fascinerende glans selv på de mest delikate lakktyper med minimal materialfjerning.
Herrenfahrt Polish inneholder spesielle vokser og polymere med en preserverende og pleiende effekt på lakken, noe som vil forsterke effekten av Herrefahrt Wax.
Herrenfahrt polish kan også brukes på kabrioletvinduer av glass, plast og vinyl!

Spesifikasjoner: Flaske, 250ml.

Bruksanvisning: Brukes på rene overflater, masker alle ulakkerte tilstøtende områder. Påfør en hasselnøtt stor mengde polish på den orange Polishing Applikatoren.
Poler med lett press område for område (50cmx50cm) med overlapping. Bruk fuktet (ikke våt) Herrenfahrt Washing Cloth for enklest mulig avtørking. La ikke polish tørke på overflaten.

 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: