Scholl Concepts S30+ Easy Clean 1kg

Scholl Concepts S30+ Easy Clean 1kg
Scholl Concepts S30+ Easy Clean 1kg
Pris:549 KR

Ekskl. mva: 439 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: 1033061
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Som navnet tilsier er dette en lett fjernbar og 100% støvfri polish. Beregnet for bruk på keramiske og ripebestandige klarlakker. Den har et ekstremt høyt glansnivå og kan brukes på alt fra fersk til gammel lakk. Graden av kutt justeres ved å bruke polerings- puter av forskjellig grovhet.
Vi anbefaler å bruke denne med Orange Scholl pute. Hvis man vil fjerne litt dypere riper, kan den brukes med cutting pad, men da må man gå over med orange pute til slutt.

Dette har blitt vår favoritt finishing polish pga at den er så god å jobbe med og gir en utrolig fin glans. Den fjerner enkelt hologrammer fra grovere rubbinger og avslutter perfekt, selv på myk lakk. 
Den eneste finishing polishen vi har testet som fungerer optimalt på super myk lakk, da brukt med Scholl Concepts NEO Pute. 

 

 

Dual action (DA)

on 23 Mar 2015
Den perfekte filmen for deg som aldri har polert med maskin, men har lyst til å starte. Det er langt ifra så vanskelig som man kan tro.
Vis mer

våtslip av lakk og lykter

on 10 Nov 2014
Her tar vi for oss hvordan man våtsliper lakk og lykter, både for hånd og med maskin. Vi anbefaler å prøve å fjerne riper med lakkrens, før man evnt går for våtsliping. Det er alltid viktig å prøve det minst aggressive metoden først, da man vil fjerne så lite klarlakk som mulig.
Vis mer

Håndpolering

on 02 Nov 2014
Hvilke resultater kan man oppnå med kun bruk av håndpolering? Overraskende gode!
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: