Chemical Guys Carbon Flex C9 Trim Coating Kit

Chemical Guys Carbon Flex C9 Trim Coating Kit
Chemical Guys Carbon Flex C9 Trim Coating Kit Chemical Guys Carbon Flex C9 Trim Coating Kit
Pris:1.299 KR

Ekskl. mva: 1.039 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: WAC228
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Siste nyvinning innen plastrestaurering og forsegling kommer fra Chemical Guys.

Basert på suksessen med Carbon Flex C9 lakkforsegling har Chemical Guys tatt steget videre og utviklet en forsegling spesielt for plast, gummi og vinyl. Carbon Flex C9 avviser ikke bare vann, skitt, støv og fukt, den bringer også tilbake den dype, mørke originale glansen. Foruten å beskytte alle ulakkerte deler i plast, gummi og vinyl mot disse forurensingene og UV stråler, bringer Carbon Flex C9 tilbake den rene fine «looken» bilen, motorsykkelen eller ATV`n hadde da de var nye. For maksimal beskyttelse av detaljene i inntil 36 måneder (!), er det kun Carbon Flex C9 fra Chemical Guys som gjelder! Alle detaljer som skal behandles og beskyttes må være grundig rengjort og tørre før påføring. Vi anbefaler Chemical Guys Orange Degreaser.

Husk at Carbon Flex C9 er designet for eksteriør bruk, har du planer om å bruke denne på interiør; test alltid på et lite område først, for å se om du får den effekten du ønsker.

Bruksanvisning: Rist flasken godt før bruk, påse at området som skal behandles ikke er varmt, stå i skyggen eller innendørs. Brett den medfølgende mikrofiberkluten rundt applikatoren, snu flasken på hodet og påfør litt av coatingen. Påfør i rette linjer og gni det godt inn i plastikken. Tørk så over med en mikrofiberklut. Ikke utsett delene for vann de første 12 timer.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: