Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax

Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax
899 KR
Pris:764 KR

Ekskl. mva: 611 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: WAC_402
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Oppbevares utilgjengelig for barn!

Last ned datablad her

Chemical Guys 5050 Concourse Wax er en eksklusiv voks til fornuftig pris. Her får du ekte høyraffinert hvit carnaubavoks produsert i god gammel håndverkstradisjon. 

Produksjonen av Chemical Guys 5050 er en tidkrevende og omstendelig prosess. Denne klassiske hard voksen krever tid og nøyaktighet i alle ledd for å levere det den har blitt så kjent for; glød og dybde.
Selv om denne voksen kan kalles klassisk i både form og design, er den over tid også blitt videreutviklet for å bedre forsterke og beskytte mer moderne lakktyper.

Uansett hvilken farge eller lakktype din bil eller MC har så kan du glede deg over en voks som er enkel å påføre, enkel å tørke av og som virkelig fremhever nettopp din farge.
Våthet, dybde og varm glød er nok de viktigste stikkord vi ville gitt 5050, at den har en fornuftig pris er heller ingen ulempe.

Spesifikasjoner:

240 ml hard-voks i metallboks.

Bruksanvisning:

s
Lakk må være rengjort og helst polert før påføring. Chemical Guys Glossworkz Glaze er et fint og enkelt produkt å gå over med før voksing. Voksen påføres i et tynt lag og bør ligge i ca. 15-20 min eller til den har hazet (tørket).
Legg gjerne 2 lag med 30-60 minutters mellomrom for ekstra holdbarhet og glans. Tørk så av med en ren mikrofiberklut.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: