Herrenfahrt Leather Deep Cleansing Tonic 150ml

Herrenfahrt Leather Deep Cleansing Tonic 150ml
Pris:349 KR

Ekskl. mva: 279 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HFLT
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Vedlikehold av eksklusivt og dyrt skinninteriør er ikke bare nødvendig for å opprettholde verdi, utseende og funksjon, det kan også være en glede i seg selv å se det flotte resultatet en kan få med egen innsats.
Herrenfahrts skinnpleieprodukter har vært under utvikling i lengre tid og i samarbeide med noen av de beste produsentene innen lær og skinn.
Når de nå slipper sine produkter på markedet er det med stolthet og trygghet om at de lever opp til og faktisk overgår forventningene.

Herrenfahrt skinnrens er laget for fjerning av gjenstridige flekker fra anilin og farget skinn. Den spesielle komposisjonen av mild, men dyptvirkende rens etterlater skinn og lær mottagelig og klargjort for videre behandling.

Alle typer skinnrens kan forårsake fargetap. For å teste om skinnet er fargeekte, skrubb lett med en fuktig klut – smitter det farge over på kluten skal ikke skinnet behandles med noen form for rens! Test alltid på et lite synlig område ved tvil om fargeekthet.

Bruk: Rist flasken godt. Påfør en liten mengde rensevæske på en fuktet Herrenfahrt Leather Cleaning Pad. Jobb væsken inn i skinnet med sirkulære, lette bevegelser og la skinnet absorbere rensen. Tørk av rester med en myk, ren klut og la skinnet tørke i ca. 30 minutter.

Skal ikke brukes på børstet skinn eller lær, som nubuck, alcantara eller suede.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: