Herrenfahrt Leather Conditioner 150ml

Herrenfahrt Leather Conditioner 150ml
Pris:349 KR

Ekskl. mva: 279 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HFLK
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Vedlikehold av eksklusivt og dyrt skinninteriør er ikke bare nødvendig for å opprettholde verdi, utseende og funksjon, det kan også være en glede i seg selv å se det flotte resultatet en kan få med egen innsats.
Herrenfahrts skinnpleieprodukter har vært under utvikling i lengre tid og i samarbeide med noen av de beste produsentene innen lær og skinn.
Når de nå slipper sine produkter på markedet er det med stolthet og trygghet om at de lever opp til og faktisk overgår forventningene.

Herrenfahrt Skinnmelk er en typisk allrounder designet for å pleie og beskytte anilin og farget skinn fra vann, olje og alkoholbaserte flekker. Den lette formelen gir en meget fin og myk overflate uten å føles fet eller å etterlate produktrester.
Ved å bruke Pflegemilch regelmessig vil du forhindre uttørking og alltid kunne glede deg over interiørets flotte, originale utseende.
 

Bruk: Rens skinnet/læret som anvist med Herrenfahrt Tiefreiniger. Rist flasken godt og påfør en liten mengde produkt med Herrenfahrt Leather Care Applicator Pad. Jobb Pflegemilch inn i skinnet og la de dyptvirkende næringsstoffene trekke godt inn. Utsatte områder som feks armstøtter og seter kan gjerne behandles to ganger med 30 minutters mellomrom.

NB! Skinnet vil se blankt ut under prosessen, men vil få tilbake sitt originale, matte utseende straks kremen har trukket helt inn i skinnet.
Skal ikke brukes på børstet skinn eller lær, som nubuck, alcantara eller suede

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: