Herrenfahrt Revitalizing Leather Cream 150ml

Herrenfahrt Revitalizing Leather Cream 150ml
Pris:349 KR

Ekskl. mva: 279 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HFLV
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Vedlikehold av eksklusivt og dyrt skinninteriør er ikke bare nødvendig for å opprettholde verdi, utseende og funksjon, det kan også være en glede i seg selv å se det flotte resultatet en kan få med egen innsats.
Herrenfahrts skinnpleieprodukter har vært under utvikling i lengre tid og i samarbeide med noen av de beste produsentene innen lær og skinn.
Når de nå slipper sine produkter på markedet er det med stolthet og trygghet om at de lever opp til og faktisk overgår forventningene.

Skinn og lær blir utsatt for mange forskjellige påkjenninger gjennom sin forventede levetid. Normal slitasje, manglende vedlikehold, UV stråling og forurensing er bare noen av disse.
Regelmessig vedlikehold er derfor helt nødvendig dersom skinninteriøret skal holde seg fint og ikke miste sitt utseende, slitestyrke og verdi.

Herrenfahrt Revital Creme er en utmerket revitaliserende krem som myker opp og trenger dypt ned i eldre og slitt skinn. Den hjelper skinnet å opprettholde balansen mellom fuktighet og fett, noe som er avgjørende for å unngå sprekker og krakelering.
Selv om dens unike egenskaper er beregnet på eldre skinntyper vil vi anbefale å bruke denne 1-2 ganger i året for å unngå fremtidig forfall av dyrt og eksklusivt skinninteriør.  

Bruk: Rens skinnet/læret som anvist med Herrenfahrt Tiefreiniger.
Rist flasken godt og påfør en liten mengde produkt med Herrenfahrt Leather Care Applicator Pad. Jobb Revital Creme inn i skinnet og la de dyptvirkende næringsstoffene trekke godt inn.
Utsatte områder som feks armstøtter og seter kan gjerne behandles to ganger med 30 minutters mellomrom. For en forsterket effekt og maksimal beskyttelse bruk Herrenfahrt Pflege Milch til slutt.

Skal ikke brukes på børstet skinn eller lær, som nubuck, alcantara eller suede

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: