Scholl Concepts Skin 250ml

Scholl Concepts Skin 250ml
Pris:229 KR

Ekskl. mva: 183 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: 12670
Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Etterlengtede SKIN fra Scholl Concepts er tilbake, like enkel og god i bruk som alltid!

SKIN fra Scholl Concepts beskytter skinn- og lærinteriør mot sprekker, falming og misfarging ved å tilføre en langvarig «forsegling». Gjennom å bruke en 100% naturlig oppskrift etterlates skinnet som den dagen det var nytt. Den tykke gel-konsistensen gjør skinnkremen meget lett å påføre, spesielt på dørpanel og dashbord med skinndetaljer

Scholl Concepts SKIN skinn-gel er laget utelukkende for å tilføre næringsstoffer til skinn. Den naturlige formelen inneholder ingen renser, noe som tillater SKIN å tilføre maksimalt med UV-beskyttelse samt etterlate bilens skinninteriør mykt og motstandsdyktig.
I stedet for billige silikoner bruker Scholl Concepts kun naturens egne råstoffer og blander disse til en skinnkrem du virkelig vil elske. Behandlet skinninteriør vil både se og føles nytt ut, helt uten klissete og sølete påføring.

Bruksanvisning: Påføring og bruk av SKIN er utrolig enkelt; påfør en liten mengde skinnkrem på en egnet applikator og jobb kremen inn i skinnet. La SKIN trekke inn noen minutter og fjern overflødige rester med en ren mikrofiberklut. Vi anbefaler alltid en grundig rens av ubehandlet skinn før påføring av SKIN, Scholl Concepts SPAM vil være et godt valg her.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: