Chemical Guys Skinnpleiesett 475ml

Chemical Guys Skinnpleiesett 475ml
Pris:479 KR

Ekskl. mva: 383 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CG-Skc
Tilgjengelighet: På lager om 7-14 dager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Skinninteriør er på samme måte som huden din avhengig av en god rens innimellom. 

Skinn og hudinteriør som ikke blir renset og behandlet på en ordentlig måte, vil raskt miste både spenst, utseende og tiltrekning, akkurat som ansiktet ditt om du ikke tar vare på det.
Ikke minst vil dette trekke ned verdien på en bil ganske så vesentlig. Ved å jevnlig (minst 1-2 ganger i året) rense og behandle skinnet kan du unngå dette, ikke krever det mye jobb og resultatet er nesten ubetalelig!
Vi anbefaler å behandle skinnet med Chemical Guys Leather Conditioner, uansett om det er nytt eller gammelt.
Chemical Guys Leather Cleaner er PH-balansert og luktfri. Denne kombinasjonen; Leather Cleaner og Leather Conditioner bevarer skinnets naturlige mykhet og gir det nytt liv dersom det har blitt neglisjert av tidligere eiere.
Ikke reduser verdien på din bil, øk den i stedet!

Spesifikasjoner: 2 x 475ml flaske.

Bruksanvisning: Støvsug interiøret som vanlig. Spray Leather Cleaner over de aktuelle områdene, bruk en egnet børste og skrubb skinnet forsiktig. Skinn som har blitt farget opp i ettertid kan miste noe av fargen, prøv derfor alltid på et lite område først! Tørk av med en fuktig mikrofiberklut. Massèr deretter en liten mengde Leather Conditioner inn i setene/interiøret med en mikrofiberapplikator, pass på å få kremen godt inn i sømmer, sprekker og på kanter som er spesielt utsatt. Vent inntil 1 time (temperaturavhengig) og tørk av eventuelle rester med en ren, tørr mikrofiberklut. Nyt lukten, følelsen og mykheten med god samvittighet i lang tid fremover!

 

 

Guide Til Skinnbehandling

on 24 Feb 2015
Her tar vi en nærmere kikk på behandling av skinnseter, det brukes produkter fra Chemical Guys. Det er meget viktig å bruke produkter laget for skinn, så man ikke skader skinnet.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: